Aflevering 6: Frie verhuist naar Sint-Amandsberg

Voor de Gentse Frie is het duidelijk: elke dag telt. Ze besloot dan maar niet te wachten op de liefde van haar leven, maar het heft in eigen handen te nemen en alvast een eigen appartement te kopen. Een vrouw met pit, zo hebben we het graag!

Een bescheiden appartement met loftgevoel

De goedlachse Frie (24) uit Gent is zangeres bij haar eigen project Frie Maline, de frontvrouw van melancholische popgroep ‘Uncle Wellington’ en rapper bij Shore Shot. Daarnaast geeft ze ook zangles. Een bezige bij dus, die een en al positiviteit uitstraalt ondanks de bagage die ze met zich meedraagt. Zo’n jaar geleden overleed Frie’s broer in een auto-ongeluk – een keerpunt voor de jonge zangeres die sindsdien helemaal anders in het leven staat. Onder het motto ‘pluk de dag’ besloot ze om op eigen houtje een appartement te kopen. Want zeg nu zelf: waarom zou je wachten op de man van je dromen, als je het evengoed in je eentje kan? Ze beëindigde haar oude huurcontract en ging terug naar ‘Hotel Mama’. Op vlak van inrichting weet Frie wat mooi is, maar kan zich moeilijk visualiseren hoe het interieur van haar nieuwe stulpje eruit moet zien. De vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine schieten haar te hulp!

Het resultaat?

Terwijl Sieg zich ontfermt over de te verhuizen spullen, gaan Ozanne en Guillemine samen met Frie op zoek naar de woonstijl die het best bij haar past. Wordt het basic, landelijk, klassiek of toch eerder industrieel? Ontdek het resultaat in ‘Een frisse start met vtwonen’, op dinsdag 4 december om 20.35u op Vitaya.

Foto: Jonah Samyn

nog meer: TV