Aflevering 6: vrijgezel Ben verhuist naar Vilvoorde

Vrijgezel Ben (38) ruilt zijn kleine, maar gezellige penthouse in voor een ruime coole loft. Sieg stelt zich meteen kandidaat om zijn roomie te worden. Ben weet perfect hoe zijn loft er moet uitzien, maar heeft moeite met het uitvoeren van de inrichting. Ozanne en Guillemine komen ‘m een handje helpen!

Ben uit een frisse start met vtwonen

Een mannelijke loft

Hoewel de smaak van deze alleenstaande boekhouder niet onder één noemer thuis te brengen is, weet hij in zijn huidige woning een perfecte match van stijlen te integreren. Wat inhoudt dat hij ook over de make-over van zijn nieuwe stek zo zijn eigen ideeën heeft. Hij wil graag donkere muren, veel planten en natuurlijke materialen, zoals hout en leer. Het geheel moet ook warmte uitstralen om de kilte in de loft tegen te gaan. Een stijlvolle mancave dus! Ondanks die duidelijke visie vraagt hij toch de hulp van de vtwonen stylistes, omdat hij niet altijd goed weet hoe hij zijn ideeën het best uitvoert.

Maar nu hij de teugels uit handen moet geven, breekt hem het angstzweet uit. Hij moet uit zijn comfortzone stappen en Ozanne en Guillemine de volledige vrijheid geven om zijn nieuwe loft in te richten. Ook voor de zussen wordt het een harde noot om te kraken. Het is allesbehalve een sinecure om de enorme, open loft vorm te geven. Hoe richten ze zo’n gigantische oppervlakte in tot een gezellige woonplek? En zullen ze Ben met het resultaat kunnen charmeren?

Lees meer

Het resultaat van de make-over ontdek je hier. Bekijk alle items uit aflevering 6 hier. Bekijk ook de video waarin stylistes Ozanne en Guillemine uitleggen hoe ze deze make-over aanpakten.

nog meer: TV