Aflevering 5: Melissa en Koen verhuizen naar Hasselt

De hoogzwangere Melissa (32) en haar man Koen (49) verhuizen naar Koen’s ouderlijke huis in Hasselt, inclusief grotere keuken en tuin. De ideale plek voor Melissa, Koen, Marie – Koens dochter uit een eerdere relatie – , Manou en de baby.

2 paar linkerhanden

Melissa en Koen omschrijven zichzelf als 2 klunzen met 2 paar linkerhanden. Da’s meteen de reden waarom ze zich inschreven voor ‘Een frisse start met vtwonen’. Ze kunnen de hulp van Ozanne en Guillemine en het verhuisteam goed gebruiken.

Het huis dat ze kochten is Koen zijn ouderlijk huis, en daar hangen voor hem heel wat nostalgische herinneringen aan vast. Hij wilt het huis graag transformeren naar een fijne woning voor zijn gezin, maar vindt het tegelijk moeilijk om die aanpassingen in het huis waar hij opgroeide door te voeren.

Met een baby op komst, een peuter en een volwassen dochter kunnen Melissa en Koen alle ruimte gebruiken. Tel daarbij de ruime platencollectie en dan is het niet zo gek dat ze naar een groter huis verhuizen. Ze geven Ozanne en Guillemine carte blanche in het nieuwe huis en daar zijn de stylisten héél blij mee. Ze nemen de leefruimte, de keuken, de hal én de kamer van Manou onder handen.

Het resultaat

Benieuwd of Melissa en Koen hun liefde voor Scandinavisch interieur bevestigen tijdens een bezoek aan de inspiratieboxen? Ontdek hier het resultaat.

Fotografie Jonah Samyn

nog meer: TV