Aflevering 5: Lien en Nicholas verhuizen naar Melsele

Toen de Belgische Lien en Australische Nicholas elkaar ontmoetten tijdens een backpacking trip, sloeg de vonk meteen over. Intussen heeft het koppel twee kinderen en kijkt het gezin reikhalzend uit naar de verhuis naar hun nieuwe huis, iets verderop in het dorp. De grootste uitdaging? Hun nieuwe stekje zo praktisch mogelijk inrichten!

Een warm nest in Melsele

Dat hun liefde grenzeloos is, mag duidelijk zijn: Lien (39) verhuisde na de backpacking trip voor 5 jaar naar Australië, waarna Nicholas (37) op zijn beurt z’n thuisland verliet om zich samen met haar in Melsele te settelen. Nu er twee kinderen zijn, vindt het koppel dat het tijd is voor een nieuwe start: een nieuwe woning, volledig ingedeeld naar hun wensen én vlak naast de papa van Lien. Het wordt een rustige thuis met plaats voor elk gezinslid, inclusief katten, kippen, konijnen en vogeltjes. Eén ding is zeker: plaats voor rommel zal er in het nieuwe huis niet meer zijn. Met de hulp van vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine krijgt de nieuwe woning een praktische indeling met voldoende bergruimte, want dat is van levensbelang voor een kleuterleidster met verzamelwoede.

Het resultaat?

Inpakken gebeurt zoals gewoonlijk door verhuisheld Sieg, die dit keer de de hulp krijgt van Oscar (5) en Lily (8), de kinderen van Lien en Nicholas. Ozanne en Guillemine gaan intussen in het nieuwe stekje aan de slag om de dromen en wensen van het koppel te realiseren. Ontdek het resultaat in ‘Een frisse start met vtwonen’, op dinsdag 27 november om 20.35u op Vitaya.

Foto: Jonah Samyn

nog meer: TV