Aflevering 5: Claus en Liesa verhuizen naar Roeselare

Claus (26) en Liesa (26) zijn vijf jaar gelukkig samen, maar woonden tot nu toe nog bij Hotel Mama. Vorig jaar kochten ze een prachtig herenhuis dat ze maandenlang gerenoveerd hebben. En nu zijn ze eindelijk klaar om te verhuizen!

Een frisse stijl in een oude woonst

Lovebirds Claus en Liesa (26) staan op het punt om het ouderlijke nest te verlaten en zich samen te wagen aan de volgende grote stap. Met hun kostbare startkapitaal kochten ze een charmant herenhuis in Roeselare. Na een jaar van grondig renovatiewerk is het eindelijk het moment om te verhuizen.

Vooral bij Liesa zijn de verwachtingen hoog gespannen. Maar zoals het vaker gaat bij jonge paartjes, blijft aan het eind van de rit nog amper budget over om hun droomhuis af te werken. Onze vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine hebben er alles voor over om dit supersympathieke koppel een duwtje in de rug te geven. Hun uitdaging bestaat erin het oude, authentieke herenhuis een frisse, jonge look te geven op maat van de nieuwe bewoners.

Terwijl Ozanne en Guillemine brainstormen en aan de slag gaan en Sieg zijn handen vol heeft met de verhuis, wachten Claus en Liesa nagelbijtend af. Slagen de zussen erin om hun stoutste dromen waar te maken? Krijgen ze eindelijk de frisse start waarnaar ze al zo lang uitkijken?

Benieuwd naar het resultaat van de make-over? De video kan je bekijken via dit artikel. Bekijk alle producten uit aflevering 5 hier. Ontdek nog meer foto’s van de gerenoveerde trap en de voordelen van een trapleuning hier. Wil je de klassieke woonstijl ook bij jou thuis integreren? Lees dan dit artikel.

nog meer: TV