Aflevering 4: Nathalie verhuist naar Oostende

Alleenstaande mama Nathalie sluit een moeilijk hoofdstuk af met de verhuis naar een gezellig appartement aan zee, waar ze samen met haar kids helemaal tot rust kan komen. De inrichting van haar nieuwe stulpje moet de charme van de Franse Provence uitstralen. Iets waar stylisten Ozanne en Guillemine wel raad mee weten!

Een nieuw begin in Oostende

Voor Nathalie (28) betekent de verhuis naar haar nieuwe appartement in Oostende het einde van een moeilijke periode. Ze heeft net een scheiding achter de rug en het huis in Ruddervoorde waar ze woonde, voelt intussen niet echt meer als een thuis aan. Hoog tijd voor een nieuwe start! Na de verhuis zou Nathalie graag zo snel mogelijk haar passie voor wijn opnieuw oppikken en een wijnwinkeltje openen, net zoals ze deed toen ze 18 was. Die voorliefde voor wijn is trouwens nooit echt weg geweest; Nathalie ging de voorbije jaren regelmatig samen met haar familie op reis naar de Franse wijngaarden en hield de items uit haar wijnwinkeltje zorgvuldig bij. Haar grote droom is om de sfeer van de Franse ‘vignobles’ te integreren in haar interieur, een idee waar vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine maar al te graag mee aan de slag gaan.

Het resultaat?

Verhuisheld Sieg heeft dit keer heel wat minder werk; Nathalie wil namelijk enkel het hoogstnodige verhuizen naar haar nieuwe stek. Dat betekent uiteraard dat Ozanne en Guillemine vrij spel krijgen en op zoek kunnen gaan naar nieuwe meubels die perfect binnen de favoriete woonstijl van Nathalie passen. Ontdek het resultaat in ‘Een frisse start met vtwonen’, op dinsdag 20 november om 20.35u op Vitaya.

nog meer: TV