Aflevering 4: Marta en zoontje Fer verhuizen naar Sint-Niklaas

Marta verloor haar hart aan een 100 jaar oude kruidenierszaak in Sint-Niklaas. Maar door haar drukbezette agenda en chaotische aard schiet de verbouwing nauwelijks op. De hulp van Sieg, Ozanne en Guillemine komt dus als geroepen!

Van kil handelspand naar kleurrijke thuis

Marta (35) is een prettig gestoorde spring-in-’t-veld met Poolse roots, die met beide voeten in het leven staat. Ze combineert een job als creative director in een reclamebureau met freelance werk als fotografe en foodblogster. Sinds haar scheiding woont ze met haar zoontje Fer (2) in een huurappartement. Maar Marta blijft niet bij de pakken zitten, ze wil vooruit. In haar zoektocht naar een huis kwam ze een karaktervolle, honderd jaar oude stadswoning tegen en dat was liefde op het eerste gezicht!

De impulsieve aankoop schept niet alleen grote verwachtingen maar brengt ook heel wat kopzorgen met zich mee. De staat waarin het huis verkeert laat weinig aan de verbeelding over. Met haar drukbezette agenda schiet de verbouwing nauwelijks op. Hoe kan ze van dat oude pand ooit een nieuwe thuis maken voor haar en haar zoontje?

Voor vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine is het allesbehalve een fluitje van een cent. Marta’s zogenaamde ‘droomhuis’ blijkt immers een verlaten handelspand. Ze moeten originele oplossingen bedenken om de koude, kale winkelruimte om te toveren in een warme, gezellige woonplek. Een hele klus, maar tegelijk ook een boeiende uitdaging voor de creatieve zussen, die Marta en Fer een hart onder de riem willen steken. Het belooft een emotionele aflevering te worden… Kijk je met ons mee?

Lees meer

Het resultaat van de make-over bekijk je hier.De complete make-over met productinformatie ontdek je in dit artikel. Tips om de New York loft-stijl bij jou thuis te integreren, lees je hier. Fan van de vloer uit de leefruimte? Ontdek er hier alles over.

nog meer: TV