Aflevering 3: Lies en Matthias verhuizen naar Lier

Soms hoef je het niet ver te zoeken. De sympathieke Lies en Matthias vonden hun nieuwe woning amper een paar straten van hun huidige appartement. Het drukbezette duo droomt van een warm nest waar ze écht thuis kunnen komen. Stylisten Ozanne en Guillemine to the rescue!

Een plek om tot rust te komen

Zij is Content Manager, hij sous-chef bij een gerenommeerd sterrenrestaurant. Door hun drukke jobs hebben Lies (36) en Matthias (28) dan ook dringend nood aan een rustige, ruime thuis waar ze tijdens het weekend van hun kostbare vrije tijd én van elkaar kunnen genieten. Toch zien ze op tegen de verhuis. Het koppel heeft namelijk een mengelmoes van unieke interieuritems; over elk stuk hebben ze wel een andere mening. Zo doet de peacock chair van Lies Matthias gruwelen en zou Lies het krukje waar Matthias gek op is liever achterlaten. Benieuwd of vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine hun uiteenlopende stijlen kunnen verenigen.

Het resultaat?

De items die de strenge selectie van Lies en Matthias halen, verhuizen Sieg en z’n verhuisteam alvast zorgvuldig naar de nieuwe woonst. In de tussentijd gaan Ozanne en Guillemine op zoek naar de perfecte balans tussen de woonstijl van Lies en die van Matthias. Ontdek het resultaat in ‘Een frisse start met vtwonen’, op dinsdag 13 november om 20.35u op Vitaya.

Foto: Jonah Samyn

nog meer: TV