Aflevering 3: Jan en Jiska en hun 4 kids verhuizen naar Hove

Sieg kan voor aflevering 3 zélf een arsenaal helpende handen gebruiken, want hij staat voor de verhuis van een gezin met maar liefst 4 kleine kinderen! Jan (41) en Jiska (39) kochten een vrijstaand huis met grote tuin enkele straten verder, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

Ruimte om te ravotten

Jiska (39) is een echte moederkloek en regeert met zachte hand over haar gezin. Eén ding is duidelijk: de kinderen gaan boven alles. Met haar man Jan (41) vormt ze een geoliede tandem binnen dit drukke maar hechte huishouden. De creatieve stylingideeën van Jiska worden vakkundig vormgegeven door haar eigenste selfmade man, die dankzij zijn job in de bouwsector weet van welk hout pijlen te maken. Alleen, er is geen plek meer voor. Toen Jan en Jiska indertijd hun oude rijwoning kochten, telde het gezin nog maar één nakomeling. Nog eens 3 kinderen later barst het huis bijna letterlijk uit zijn voegen.

Jan en Jiska zoeken hun toevlucht in een karaktervolle alleenstaande woning met een grote tuin, waar Lotte (10), Maartje (9), Wannes (6) en Dries (4) elk een eigen kamer wordt beloofd. Grote veranderingen staan dus op til. Maar hoe organiseer je zo’n grote verhuis? Jan en Jiska weten niet goed waar te beginnen.

Sieg helpt hen uit de nood met de praktische kant van de verhuizing, terwijl de zussen Ozanne en Guillemine zich over de inrichting van het huis buigen. Het moet een interieur worden waarin mama en papa rust en evenwicht vinden, én de jonge garde zich kan uitleven. Een pittige opdracht, zoveel is duidelijk…

Lees meer

Het resultaat van de make-over ontdek je hier. Bekijk alle items uit aflevering 3 hier. Bekijk ook de video waarin stylistes Ozanne en Guillemine uitleggen hoe ze deze make-over aanpakten. Ben je helemaal fan van de speelzolder? Bekijk hier nog meer foto’s en ontdek onze stylingtips.

nog meer: TV