Aflevering 3: Elke en Herbert verhuizen naar Oudsbergen

Elke (36) en Herbert (39) vormen een nieuw samengesteld gezin. En net zoals bij veel nieuw samengestelde gezinnen heeft ook hier elk gezinslid nood aan een eigen plekje. Met de gezinswoning die ze samen kochten, willen Elke en Herbert ruimte creëren voor hun kinderen Oscar (7), Sienna (9), Sen (12), Lander (14) en Siebe (15), zonder dat het huis rommelig en chaotisch lijkt. Daar kunnen onze vtwonen stylisten wel wat mee.

Elke & Herbert - Aflevering 3 - Een frisse start met vtwonen - Fotografie Jonah Samyn

Gezinswoning voor zeven

De Limburgse Elke en Antwerpse Herbert leerden elkaar kennen na hun scheiding. De klik was er meteen, want beiden hadden een lange relatie achter de rug en zetten hun kinderen op de eerste plaats. Een jaar later woont Herbert parttime bij Elke in Oudsbergen, zodat ze tijd als een gezin kunnen doorbrengen zonder dat Herberts drie jongens hun vertrouwde school hoeven te verlaten.

Nu het knus ingerichte huisje van Elke te krap wordt voor zeven, besloot het koppel een ruimere woning te kopen in … Oudsbergen, jawel! Geen verre verhuis dus, maar wel eentje waarbij Elke de interieurtouwtjes uit handen wil geven. Het koppel roept de hulp in van Ozanne en Guillemine om een ziel in het huis te stoppen, zodat Elke, Herbert, haar twee kinderen en zijn drie pubers er thuis kunnen komen als één gezin na een aantal woelige jaren.

Het resultaat

Zowel Elke als Herbert houden van een opgeruimd huis, maar hun ideeën daarover verschillen. Benieuwd of de stylisten Elkes liefde voor mooie spulletjes kunnen verzoenen met Herberts fobie voor accessoires?

Benieuwd naar het resultaat? Hier vind je de make-over bij Elke en Herbert en alle productinfo.

nog meer: TV