Aflevering 2: Veerle en Dimitri verhuizen naar Gooik

Al twee jaar vormen politie-inspecteurs Veerle (31) en Dimiti (34) een koppel. Ze leerden elkaar kennen op het werk en zijn sindsdien onafscheidelijk. Nu zijn ze helemaal klaar voor de volgende stap in hun relatie: samenwonen! Maar met hun compleet verschillende interieurstijlen is dat makkelijker gezegd dan gedaan…

veerle dimitri een frisse start met vtwonen

Onafscheidelijk koppel met onverenigbare stijlen

Veerle en Dimitri zijn allebei politie-inspecteurs, die elkaar op het werk leerden kennen. Inmiddels vormen ze al twee jaar een hecht koppel. Dimitri (34) besteedt zijn vrije tijd aan bodybuilding terwijl vriendin Veerle (31) na haar drukke shiften het liefst thuis ontspanning zoekt. Haar eigen stekje in Halle staat dan ook helemaal in het teken van huiselijke gezelligheid. Haar passie voor decoratie heeft echter iets van een uit de hand gelopen hobby: het huis puilt uit van de beestjes en bloempjes. De breedgeschouderde Dimitri loopt er rond als een olifant door een porseleinkast.

Samen met de katten, konijnen en vissen verhuizen Veerle en Dimitri naar een huurhuis in Gooik, de parel van het Pajottenland. Hoewel ze qua karakter en interesses goed bij elkaar passen, zijn ze twee uitersten wat interieur betreft. Dimitri houdt van strakke vormen en zwart-wit, terwijl Veerle gezelligheid wil en haar huis graag inricht met tweedehandsspulletjes en tierlantijntjes. Dat verschil in smaken is de grootste uitdaging bij de inrichting van hun nieuwe huis. De hulp van vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine en verhuisheld Sieg komt dus als geroepen!

Lees meer

Het resultaat van de make-over ontdek je hier. Iets leuks gespot in de aflevering? De complete make-over met productinformatie ontdek je in dit artikel! Bekijk ook de video waarin stylistes Ozanne en Guillemine uitleggen hoe ze deze make-over aanpakten. Zelf aan de slag om die leuke vlindermuur te maken? De werkbeschrijving vind je hier.

nog meer: TV