Aflevering 2: Sarah en Simon verhuizen naar Lovendegem

Eén swipe kan je leven veranderen. Vraag dat maar aan Sarah (24) en Simon (27). Een jaar geleden leerden ze elkaar online kennen, maar ondertussen verwachten ze een dochtertje, kochten ze een eigen huis en zijn ze klaar om een warm nest te creëren voor hun kleine spruit. Veel veranderingen op til voor het jonge koppel en daar hoort een groter huis mét kinderkamer en tuin helemaal bij.

Sarah en Simon / Jonah Samyn / Een frisse start met vtwonen

Liefdessneltrein

Toen Sarah en Simon elkaar leerden kennen, hadden ze nooit gedacht dat ze een jaar later zwanger zouden zijn van hun eerste kindje. Een accidentje, maar een geluk bij een ongeluk, want de twee zien de gezinsuitbreiding helemaal zitten. Met financiële hulp van familie ruilden ze zonder aarzelen hun appartement (waar ze aan co-housing deden) in voor een echte gezinswoning. Maar nu de komst van hun eerste kindje dichterbij kruipt, wordt die verhuis toch wat zwaar voor het koppel. Ook bij de inrichting van hun nieuwe stulpje kunnen ze wel wat hulp gebruiken, want hoewel Simon en Sarah houden van hetzelfde interieur, kunnen ze er maar moeilijk een stijl opplakken. Gelukkig staan de vtwonen stylisten paraat om hen een handje toe te steken.

Het resultaat

Ozanne en Guillemine gaan aan de slag om van het liefdesnest van Sarah en Simon een gezellige thuis te maken. Wat zeker een plaats moet krijgen? De oude archiefkasten van Simons geliefde grootvader en het wiegje dat al jaren een speciale plaats heeft in Sarahs familie.

Benieuwd naar het resultaat? Hier vind je de make-over bij Sarah en Simon en alle productinfo.

Fotografie Jonah Samyn

nog meer: TV