Aflevering 2: Lukas en Katrien verhuizen naar Antwerpen

Hoera, ‘Een frisse start met vtwonen’ is terug voor een tweede seizoen! In de tweede aflevering van dit seizoen ontmoeten we tortelduifjes Lukas en Katrien. Ze wonen nét een jaar samen en zijn klaar voor de volgende stap: een eigen huis. Ze kochten een prachtig herenhuis in een van de mooiste buurten van Antwerpen en… weten niet hoe het nu verder moet met de inrichting. De perfecte opdracht voor stylisten Ozanne en Guillemine!

Prachtig rijhuis in hartje Antwerpen

Lukas (26) en Katrien (25) leerden elkaar kennen tijdens hun rechtenstudies en werden verliefd toen ze beiden op buitenlandse Erasmus-stage gingen. Lukas liet nadien in the name of love thuisstad Brugge achter om met Katrien in Antwerpen in een huurappartement te wonen. Een jaar later zijn ze klaar om een versnelling hoger te schakelen. Ze kochten een prachtig rijhuis in de Antwerpse wijk Zurenborg en willen er een gezellig, modern nest van maken, met voldoende ruimte voor bezoek van vrienden en familie. Maar de inrichting van hun woonst blijkt moeilijker dan verwacht. Het koppel mist een duidelijke visie en is het op vlak van interieur niet altijd eens met elkaar. Zelfs een kussen kiezen blijkt al een opgave te zijn! Stylisten Ozanne en Guillemine zijn dan ook meer dan welkom om een aantal knopen definitief door te hakken. En Sieg? Die mag weer met de verhuisdozen sleuren.

Het resultaat?

Lukas en Katrien weten heel goed wat ze niét willen – cottage en landelijk is echt niet hun ding – maar hoe ziet hun droomwoning er dan wél uit? Ontdek het resultaat in ‘Een frisse start met vtwonen’, op dinsdag 6 november om 20.35u op Vitaya.

nog meer: TV