Aflevering 1: Loes en Kim verhuizen naar Arendonk

Huren én renoveren was geen optie voor Loes en Kim, en dus verhuisden ze naar een noodwoning in de tuin van hun te verbouwen hoeve. Met de eindmeet in zicht kan het aftellen naar de grote verhuisdag eindelijk beginnen! Verhuisheld Sieg en vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine staan alvast paraat om hen een handje te helpen.

Oude hoeve wordt moderne droomwoning

Dat het bouwen van je droomwoning niet altijd van een leien dakje loopt, kunnen Loes (34) en Kim (32) beamen. Toen ze na de gedeeltelijke renovatie van hun eerste woning op zoek gingen naar een groter pand, botsten ze op een vervallen hoeve in Arendonk. De start van een zwaar en lang, maar ook bijzonder boeiend project. Voor Loes betekent de verhuis naar de nieuwe woning trouwens niet alleen een frisse start op persoonlijk vlak, maar ook op werkvlak. Want eindelijk is er ook plaats voor haar eigen kapsalon, iets waar ze al jàren van droomt.

Tijdens de verbouwingen leefde het koppel met kinderen Lita (5) en Nine (4) in een noodwoning in de tuin -een kleine maar gezellige container waarin enkel het hoogstnodige een plekje kreeg. Tweeënhalf jaar later is het einde in zicht en wil het gezin eindelijk verhuizen naar de prachtig gerenoveerde hoeve. Terwijl vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine proberen om Kim’s voorliefde voor industriële meubels te verzoenen met Loes’ voorkeur voor een lichtere, warmere woonstijl. En verhuisheld Sieg? Die hoeft dit keer geen verhuiswagen te vullen. Alle meubelen worden gewoon van de noodwoning naar het nieuwe huis gedragen!

Het resultaat?

Hoe de opgeknapte hoeve van Loes en Kim er na de make-over uitziet, ontdek je in ‘Een frisse start met vtwonen’, op dinsdag 30 oktober om 20.35u op Vitaya.

Foto: Jonah Samyn

nog meer: TV