Aflevering 1: Kim verhuist met haar kinderen naar Gentbrugge

Alleenstaande mama Kim mag de spits afbijten in het nieuwe seizoen van ‘Een frisse start met vtwonen’. Na jaren huren, kocht ze met hulp van haar moeder haar droomhuis in Gentbrugge. Een huis met meer ruimte én een eigen slaapkamer voor Lola en Jasper.

Kim en kinderen - Aflevering 1 - Een frisse start met vtwonen

Op zoek naar ruimte en gezelligheid

Naar Gent verhuizen om te studeren en er nadien blijven plakken, dit klassieke verhaal is helemaal van toepassing op Kim (38). Ze studeerde in Gent en werkt er nu als leerkracht op een Steinerschool. Wanneer ze niet voor de klas staat, houdt Kim van gezellig cocoonen in huis samen met haar twee kinderen Lola (9) en Jasper (11), hun twee hamsters en de kat. Nu Jasper naar het middelbaar gaat, werd het tijd voor een groter huis mét eigen kamer. Dankzij een erfenis van haar moeder werd de droom om een eigen huis te kopen eindelijk werkelijkheid. Maar hoe richt je dat grotere huis gezellig in en wordt het niet te ruim en eenzaam als de kinderen bij hun vader verblijven?

Het resultaat

Retro meubels, vintage vondsten en planten mogen niet ontbreken in het nieuwe interieur van Kim. Maar verder vindt ze het moeilijk om beslissingen te maken en interieur-knopen door te hakken. Gelukkig weten vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine wel raad. Hun missie? Het huis gezellig en charmant inrichten en voldoende opbergruimte voorzien voor alle spullen van het gezin. Sieg ontfermt zich over de spullen van Kim en de kids en verhuist alles van hun oude huurwoning naar hun nieuwe ruime stekje.


Benieuwd naar het resultaat? Hier vind je de make-over bij Kim en alle productinfo.

Fotografie Jonah Samyn

nog meer: TV