vtwonen

Aflevering 1: Ellen en Tom verhuizen naar Lochristi

Een drukke baan en twee peuters in huis: dat Ellen en Tom een druk gezinsleven hebben spreekt voor zich. Ze wonen in een kleine rijwoning en die zal snel nog krapper worden, want er is een derde kindje op komst!

Van een kleine rijwoning naar een ruime nieuwbouw

Tom (29) en Ellen (29) wonen met Nora (3) en Mauro (1) in een krappe rijwoning in Heverlee. Met hun derde kindje op komst, werd het tijd voor een nieuw avontuur. Ze kochten een stuk grond in Lochristi om meer ruimte te hebben en om terug te keren naar hun Oost-Vlaamse roots. Maar met hun drukke carrières als postdoctoraal onderzoeker en communicatiespecialiste en hun hectische gezinsleven is het bouwen van hun strakke nieuwbouwwoning geen evidentie. Daarnaast eisen de voorbereidingen van hun huwelijk en de baby elk restje vrije tijd en energie op. Het koppel ligt dus hopeloos achterop met de werken. De deadline voor de verhuizing lijkt een onhaalbare kaart. Hun huidige rijwoning is echter te klein voor de derde telg die onderweg is, dus uitstellen is geen optie. Maar hoewel de bouwwerken bloed, zweet en tranen hebben gekost, lijkt de kille nieuwbouwwoning in niets op het warme nest dat de hoogzwangere mama haar kroost wil bieden. Eén ding is duidelijk: ze kunnen alle hulp gebruiken.

Sieg helpt hen uit de nood met de praktische kant van de verhuizing, terwijl de zussen Ozanne en Guillemine zich over de inrichting van de nieuwbouw buigen. De vtwonen stylisten staan voor een moeilijke opdracht: een kale bouwwerf tot leven brengen. Daarnaast moeten ze de uiteenlopende stijlen van een pastelverslaafde Ellen nog weten te verzoenen met de strakke en nuchtere smaak van Tom. Het belooft een emotionele ontknoping te worden!

Het resultaat van de make-over ontdek je in ‘Een frisse start met vtwonen‘, zaterdag 6 januari om 16.20u op VTM (2017).

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties