'Een frisse start met vtwonen' is terug: vanaf 30 oktober op Vitaya

Je hebt er ongetwijfeld lang naar uitgekeken en nu is het bijna zover: het tweede seizoen van ‘Een frisse start met vtwonen’. Na lang zwijgen kunnen we je eindelijk verklappen vanaf wanneer jouw favoriete verhuisprogramma opnieuw te zien zal zijn!

Terug van weggeweest

In ‘Een frisse start met vtwonen’ helpen verhuisheld Siegfried De Doncker en vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine Mertens gezinnen bij het verhuizen naar en inrichten van hun droomwoning. De make-overs uit het eerste seizoen vielen zo ongelooflijk in de smaak dat we niet anders kònden dan er een vervolg aan breien. Vanaf 30 oktober stem je dus opnieuw elke dinsdagavond om 20.35 af op Vitaya voor een heuse portie verhuisplezier. Voor wie niet kan wachten, is hier alvast een sneak peek:

Weet je nog?

Herinner jij je de roze woonkamer van Veerle en Dimitri en de LEGO-tafel van Jan en Jiska nog? Of misschien ben jij nog steeds jaloers op het knappe interieur van vrijgezel Ben? Alle afleveringen van het eerste seizoen van Een frisse start met vtwonen kan je hier herbekijken.

Alle informatie over het programma vind je hier.

Beeld: Vitaya

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Van den sande gino op 19 januari 2019 om 17:50

Hallo,
Naar aanleiding van jullie programma op vtm zoeken wij iemand die onze woonruimte een nieuwe boost kan geven.
Hoeft niet op tv te komen ,alleen wat adressen van interieur consulenten.
Mvg Carine en Gino

>

ameliederycke op 21 januari 2019 om 08:21

Dag Carine en Gino. Stylisten Ozanne en Guillemine kan je via hun website contacteren in verband met binnenhuisinrichting: http://jackiebrussels.be

>

Marc Meul op 14 november 2018 om 20:05

Beste, mocht je nog een nieuw seizoen 'een frisse start' plannen : wij kochten het bovenste appartement, inclusief groot dakterras op de markt van Geraardsbergen. Hier al info over het te bouwen complex www.morrita.be en komt op de plaats van een geklasseerd pand uit de jaren stilletjes met de beperkingen en verplichtingen van dien. De bouw is stillaan aan de gang na de vele archeologische ontdekkingen. Het appartement zou opgeleverd worden begin 2020
Het zou ons plezieren mochten jullie ons willen helpen. Meer info nodig ? Bel gerust op 0475731757

>

ameliederycke op 15 november 2018 om 09:57

Dag Marc. Het is momenteel nog niet mogelijk om je in te schrijven voor een nieuw seizoen van 'Een frisse start met vtwonen'. Houd zeker onze kanalen in de gaten, want daar gaan wij op zoek naar nieuwe gezinnen wanneer het zover is.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties