‘Een frisse start met vtwonen’ is terug: vanaf 30 oktober op Vitaya

Je hebt er ongetwijfeld lang naar uitgekeken en nu is het bijna zover: het tweede seizoen van ‘Een frisse start met vtwonen’. Na lang zwijgen kunnen we je eindelijk verklappen vanaf wanneer jouw favoriete verhuisprogramma opnieuw te zien zal zijn!

Terug van weggeweest

In ‘Een frisse start met vtwonen’ helpen verhuisheld Siegfried De Doncker en vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine Mertens gezinnen bij het verhuizen naar en inrichten van hun droomwoning. De make-overs uit het eerste seizoen vielen zo ongelooflijk in de smaak dat we niet anders kònden dan er een vervolg aan breien. Vanaf 30 oktober stem je dus opnieuw elke dinsdagavond om 20.35 af op Vitaya voor een heuse portie verhuisplezier. Voor wie niet kan wachten, is hier alvast een sneak peek:

Weet je nog?

Herinner jij je de roze woonkamer van Veerle en Dimitri en de LEGO-tafel van Jan en Jiska nog? Of misschien ben jij nog steeds jaloers op het knappe interieur van vrijgezel Ben? Alle afleveringen van het eerste seizoen van Een frisse start met vtwonen kan je hier herbekijken.

Alle informatie over het programma vind je hier.

Beeld: Vitaya

nog meer: TV