Funda-parel: Rotterdams penthouse met adembenemend uitzicht

De favoriete vrijetijdsbesteding van de vtwonen-redactie? Het afspeuren van Funda op de mooiste en meest bijzondere woonparels. Deze week viel ons oog op dit penthouse met privézwembad, op een van de meest iconische locaties van Rotterdam: de Kop van Zuid, met prachtig uitzicht op de Rotterdamse skyline. Kijk je mee?

Wonen in het Manhattan aan de Maas

De Kop van Zuid wordt ook wel het Manhattan aan de Maas genoemd en is daarmee een heel gewilde locatie. Dat snappen we wel, want met uitzicht op de Erasmusbrug, het ss Rotterdam en de Euromast én Hotel New York om de hoek, woon je tussen de hotspots van de stad.

Lees verder onder de advertentie

Adembenemend penthouse in Rotterdam

Niet alleen de locatie is fantastisch, ook het penthouse zelf is adembenemend. Door de hoge raampartijen komt er veel licht naar binnen, dat wordt geaccentueerd door de witte basis in het interieur. De open woonkamer met vide geeft een ruimtelijk gevoel en op de dakterrassen van in totaal 157 m² ervaar je de vrijheid van dit penthouse nog eens extra. De zichtbare constructie door het penthouse heen past goed bij het ruwe karakter van Rotterdam.

Vraagprijs

Dat er aan deze parel een stevig prijskaartje vastzit begrijpen we maar al te goed, maar kijken en dromen mag altijd toch? De woning met een woonoppervlakte van 442 m² staat te koop voor € 6.900.000. Daarvoor krijg je een penthouse bestaande uit drie woonlagen op een absolute toplocatie in de woontoren Montevideo, die over alle mogelijke woonwensen beschikt.

Meer over het Rotterdamse penthouse:

  • Op steenworp afstand van het bruisende centrum van Rotterdam, ook te bereiken met de naastgelegen welbekende watertaxi.
  • Ultiem wooncomfort in de woontoren Montevideo: wellness verdieping met zwembad, sauna, fitness, ‘hotelkamers’ voor de gasten van bewoners en drie eigen parkeerplekken in de garage.
  • Adembenemend uitzicht over de Maas door de twee verdiepingen met hoge raampartijen.
  • Woonkeuken met strak Italiaanse Boffi inrichting, voorzien van een kookeiland met bar en ingebouwde apparatuur.
  • Royale vide met daarop een slaapkamer met ensuite badkamer (inclusief vrijstaand ligbad, wastafelzuil, toilet en inloopdouche), studieruimte en toegang tot het eerste zonneterras van 67m².
  • Op de derde verdieping vind je de master bedroom, half open badkamer met doucheruimte, dubbele douche en twee wastafelzuilen.
  • Een tweede dakterras van 90m² met het hoogstgelegen verwarmde privézwembad van Nederland, een jacuzzi en buitendouche.
  • Energielabel A.
Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Eigenzinnig wonen in deze Rotterdamse kubuswoning

Bron: Funda | De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij | Hulstkamp Christie's Makelaars