Funda find: een historisch huis met gedurfde stijlenmix in Hillegom

beeld vtwonen Beeld

De favoriete vrijetijdsbesteding van de vtwonen-redactie? Het afspeuren van Funda op de mooiste en meest bijzondere woonparels. Deze week viel ons oog op een historisch huis in Hillegom, een vtwonen binnenkijker die nu te koop staat. We zijn verliefd op de authentieke elementen en gedurfde kleuren- en stijlenmix. Kijk je mee?

Lees verder onder de advertentie

vtwonen binnenkijker met gedurfde stijlenmix

Misschien herken je de woning nog: bewoners Sofie en Raymond gaven eerder een uitgebreid kijkje in hun verbouwde herenboerderij in deze vtwonen binnenkijker. Nu staat hun historische huis dus te koop. Ondertussen blijkt er weer een hoop in het Hillegomse pand te zijn veranderd.

Historisch huis met glas in lood en en-suite deuren

Bij de verbouwing van dit historische huis zochten de bewoners zo veel mogelijk naar originele elementen. De sierlijsten, glas in lood details, hoge plafonds en en-suite deuren zijn dan ook goed bewaard gebleven. Kenmerkend aan deze woning is de mix van vintage met nieuwe items en het gedurfde kleurpalet. Zo word je door het hele huis verrast door verschillende stijlen en kleuren.

Vraagprijs

De vraagprijs van deze karakteristieke, verbouwde woning is € 1.350.000. Liefhebbers van de vintage en klassieke woonstijl kunnen zo hun intrede maken. De woning is van alle luxe voorzien en de perfecte kans om je creativiteit en eigen stijl te implementeren in het interieur. Toe aan een frisse neus? Het zee- en duingebied is goed te bereiken en je bent in no time in steden als Leiden, Haarlem en Hoofddorp.

Lees verder onder de advertentie

Alle kenmerken op een rij

  • Wonen in een opgeknapte woning uit 1881, met 257m² aan woonoppervlakte op een perceel van 790m².
  • Royale en-suite woonkamer met sierlijsten, een hoog plafond, glas in lood details, behang van Arte en een stijlvolle kleurkeuze.
  • Karakteristieke zijkamer met een kastanjekleurig plafond, marmeren vensterbanken, sierlijsten en een visgraatvloer, evenals in de woonkamer.
  • L-keuken met prachtige donker houten fronten, gecombineerd met een marmeren blad en koperkleurige spoelbak. Voorzien van een inductiekookplaat, opbergkasten, een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven en combi-stoomoven.
  • 4 ruime slaapkamers, waarvan één met en-suite badkamer, voorzien van een sauna, Whirlpool, regendouche, stijlvol badkamermeubel met waskom en toilet.
  • Tweede badkamer met een ruim hoekbad, inloopdouche met regen- en massagedouche, dubbele wastafel en toilet.
  • Royale voortuin met privacy en een fijne achtertuin met een oppervlakte van 155m² met overdekt terras en buitenkeuken.
  • Uniek: een tweede woning van 98m² met woonkamer, keuken, toilet, badkamer en twee slaapkamers. Wederom stijlvol afgewerkt én met een eigen tuin van 150m².

LEES OOK

Ibiza in Nederland: wonen in een luxe villa

Lees verder onder de advertentie

Bron: Funda | DHB Makelaardij