Ibiza in Nederland: deze high end villa te Rosmalen heeft álles

beeld vtwonen Beeld

De favoriete vrijetijdsbesteding van de vtwonen-redactie? Dat is het afspeuren van Funda op de mooiste en meest bijzondere woonparels. Deze week viel ons oog op een fantastische, luxe villa te Rosmalen. Met zwembad, buitenhuis in Ibiza-stijl en zo veel ruimte dat je er met gemak een extra gezin of twee kunt herbergen. Kijk je mee?

Lees verder onder de advertentie

Ibiza in Nederland

Een tweede huis in een zuidelijk, warm land is een droom van velen. Want het ontvluchten van de eindeloze winters in Nederland is geen straf. Maar de Funda-parel van deze week toont dat je een beetje Ibiza ook gewoon naar ons kikkerland kunt halen. De fantastisch luxe, high end villa heeft namelijk precies de stijl waar het Spaanse eiland zo om bekend staat: een tikkeltje bohemian, met veel rotan, hout en witte accenten. En door het knalblauwe zwembad oogt het al helemaal als een chic vakantiehuis.

Vraagprijs luxe villa

Maar in feite staat het gewoon in Rosmalen. Al voelt her er hoogstwaarschijnlijk wel als vakantie, want de woning heeft alles wat je hartje begeert. En meer dan dat. Denk aan zes slaapkamers, drie badkamers, een televisiekamer, een buitenhuis, een bijkeuken waar je met gemak een dansje kunt doen én natuurlijk het grote zwembad. De villa is voorzien van de laatste technologische snufjes. En ja, daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Gelukkig kost foto’s kijken niets, want er wordt een luttele €4.600.000 voor de woning gevraagd.

LEES OOK
Binnenkijken in een buitenhuis aan zee op Ibiza

Lees verder onder de advertentie

Alle bijzonderheden op een rij

  • Wonen op 488 m², op een perceel van welgeteld 1.662 m²
  • Zes slaapkamers, drie badkamers waarvan er een met riant ligbad
  • Een ruime tv-kamer én een bar in het souterrain
  • De was doe je in een riante bijkeuken
  • Er is een verwarmd zwembad met een poolhouse, voorzien van een kleedkamer, toilet, douche, infraroodverwarming en een keuken
  • De tuin is ingericht in Ibiza-stijl
  • Energiezuinig, zeer goed geïsoleerd en gebouwd met high end technologieën. Bouwjaar: 2007.

Meer informatie over deze woning vind je hier.

Bron: Funda | Boumij Makelaardij

Lees verder onder de advertentie