Rolgordijnen voor de kinderkamer

beeld vtwonen Beeld

Je geeft de kinderkamer nog meer sfeer door te kiezen voor het juiste rolgordijn. Misschien wel leuk om het in de stijl te houden van hoe de kamer al is ingericht. Kun je nu niet een geschikt rolgordijn vinden maar je hebt wel ergens de perfecte stof gezien? Geen probleem, want er zijn genoeg bedrijven die een kinderkamer rolgordijn voor je op maat maken.

Lees verder onder de advertentie

Kinderkamer rolgordijnen

Bij INHUIS Raamdecoratie heb je keuze uit meer dan vijftig kleuren rolgordijnen. Of je nou een verduisterend, lichtdoorlatend of transparant rolgordijn wilt. Of ga voor duo rolgordijnen! Tevens kun je het rolgordijn naar wens samenstellen door bijvoorbeeld te kiezen voor een bepaald soort casette en het type bedieningskoord.

Ben je op zoek naar een rolgordijn met leuke prints of vrolijke kleuren? Kijk dan is op Puur Rolgordijnen. Je vindt er van alles. Van leuke boerderijen prints tot een rolgordijn met een voetbal thema. En je kunt bovendien kiezen of je het rolgordijn verduisterend of lichtdoorlatend wilt hebben.

Stoer rolgordijn

Heeft je zoon of dochter een stoere kinderkamer met stoere kleuren, materialen en accessoires? Ga dan ook voor een stoer rolgordijn! Vooral rolgordijnen in de kleuren legergroen, marineblauw, grijs en zwart hebben vaak een stoere uitstraling. Neem eens een kijkje bij Myhomeshopping voor een overzicht van mooie rolgordijnen.

Lees verder onder de advertentie

Cars rolgordijnen verduisterend

In slaap vallen met de snelste Disney racevriendjes is toch wat iedere kleine jongen graag zou willen? Bij Leen Bakker vind je verduisterende rolgordijnen waarop de auto’s van Cars de kids toelachen. Het fijne van dit rolgordijn is dat hij de kamer lekker donker houdt en er geen felle zon naar binnen schijnt. Zo slaapt de kleine extra lekker en misschien zelfs wat langer. Blader ook eens door het digitale raamdecoratiemagazine van Kwantum voor meer inspiratie op het gebied van raamdecoratie. Ook bij Kwantum vind je een vrolijk rolgordijn met blauw Cars dessin. Dit gordijn is helaas niet geheel verduisterend.

Schuine ramen rolgordijnen

Wanneer de kinderkamer schuine ramen heeft kan het bijna niet anders dan dat je kiest voor een rolgordijn. Bij Bécé hebben ze leuke vrolijke kleuren en grappige prints. De raamdecoratie in de kinderkamer mag er namelijk best uitspringen!

Gordijnstoffen

Tip vanuit Kidskamers: vind je meest geschikte gordijnstof op Kids Fabric of Dekkerstoffen en laat je rolgordijn of maat maken! Super handig. Zo zit je niet vast aan de standaard patronen en kun je zelf een uniek dessin uitkiezen die geschikt is voor de kinderkamer. Voor wat goedkopere varianten kijk je op de webshop van Kwantum, daar slaag je al voor onder de twintig euro voor een cars of prinsessen rolgordijn.

Lees verder onder de advertentie

Voor nog meer gordijnen voor de kinderkamer bekijk je de artikelen gordijnen en gordijnen voor de meisjeskamer.

Bron: Bécé®