Gordijnen in de meisjeskamer

beeld vtwonen Beeld

Gordijnen met bloemen, hartjes, stippen of juist helemaal effen. Elk meisje heeft een andere smaak. Fijn dus dat er ontelbaar veel soorten gordijnen te koop zijn. Hieronder vind je de leukste gordijnen voor een meisjeskamer op een rij.

Lees verder onder de advertentie

Meisjes gordijnen

Twee mooie opvallende gordijnen zijn te koop bij de Wehkamp. De ene is knalrood met een mooie bloemenprint. Het andere gordijn heeft witte stippen en is verkrijgbaar in meerdere felle kleuren. Fijn: de gordijnen zijn kant-en-klaar dus direct op te hangen!

Gordijnen meisjeskamer op maat

De website Kidsfabrics heeft een grote collectie gordijnstoffen. Je hebt keuze uit meer dan honderd soorten met allerlei thema’s, kleuren en motieven. Door aan te geven hoe groot het raam is en welk ophangsysteem je gebruikt, berekenen zij de hoeveelheid stof. Binnen twee weken krijg je de op maat gemaakte gordijnen thuis geleverd.

Rolgordijnen meisjeskamer

Bij INHUIS vind je allerlei soorten raamdecoraties. Ook geschikt voor de meidenkamer. Neem bijvoorbeeld de rolgordijnen van INHUIS. Verkrijgbaar in meer dan vijftig kleuren, waaronder verschillende tinten rood, roze en paars. Je kunt kiezen uit een verduisterend, lichtdoorlatend of transparant rolgordijn.

Lees verder onder de advertentie

Gordijnstoffen meisjeskamer

Ben je handig met een naaimachine? Dan maak je uiteraard zelf mooie gordijnen voor in de meidenkamer. Op De Gordijnstoffensite en bij De Stoffenkraam vind je ontelbaar veel soorten. Kies samen met je dochter een mooie stof uit en ga aan de slag.

Kinderkamer gordijnen

Naast standaard overgordijnen zijn er nog veel meer mogelijkheden voor raambekleding. In het artikel over gordijnen vind je nog meer inspiratie en verkoopadressen.

Bron: ariadne at Home | Fotografie Eric van Lokven

Lees verder onder de advertentie