Gordijnen voor de kinderkamer

beeld vtwonen Beeld

Erg belangrijk in een kinderkamer: gordijnen. Ze kleden een ruimte aan, geven sfeer en houden het licht buiten. Met gordijnen kan je snel een stijl neerzetten. Rolgordijn, vitrage of verduisterend. Elk soort heeft zijn eigen mogelijkheden.

Lees verder onder de advertentie

Kant-en-klaar gordijnen

Lekker makkelijk: ophangen en klaar ben je. Leen Bakker heeft een hele collectie aan kant-en-klare gordijnen. Je kunt kiezen tussen effen en prints. Auto’s, prinsessen en boerderijdieren. Voor veel thema’s hebben ze bijpassende exemplaren. Liever een gordijn met paddenstoelen, teckels of stippen? Kijk dan bij Onwijs-Leuk.

Gordijnen op maat maken

Wil je zelf de maten en de stof van een gordijn bepalen? Bij Kidsfabrics hebben ze gordijnstoffen in allerlei prints en kleuren. Hun keuze is enorm. Je moet zelf wel handig om er zelf een gordijn van te maken. Voor gordijnstoffen met luxe dessins kan je terecht bij Eijffinger. De stoffen hebben een borduursel of een glimmertje erin. Dit maakt het net wat specialer.

Rolgordijnen

Je ziet hem niet wanneer hij opgerold is. En het is praktisch en ruimtebesparend. Bij INHUIS Raamdecoratie kun je kiezen uit ruim vijftig kleuren rolgordijnen. Of je nou een verduisterend, lichtdoorlatend of transparant rolgordijn wilt. Of kies duo rolgordijnen! Stel het rolgordijn zelf samen door een keuze te maken in het soort casette en het type bedieningskoord.

Lees verder onder de advertentie

Bij Je foto op een rolgordijn kan je een afbeelding op je rolgordijn laten drukken. Een foto van je kind of een print van ee illustratie. Bij Bécé hebben ze rolgordijnen met al een leuke voorgedrukte print. Bijna zonde om op te rollen.

Thema gordijnen

Gordijnstoffen in alle denkbare thema’s vind je bij Curtaincy. Je kunt er alleen de stof bestellen of de gordijnen al laten maken. Ze hebben er ook gordijnstoffen van een verduisterend materiaal.

Siergordijnen

Een gordijn hoeft niet altijd functioneel te zijn. Je kunt ze ook voor de sier ophangen. Ik en Ik verkoopt siergordijnen met hartjes of rozen. Verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren van het merk Colorique.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Bece