Het kan! Dit speelgoed ziet er wél mooi uit

beeld vtwonen Beeld

We houden zielsveel van ze, maar wat een tróep kunnen kinderen maken. En dat rondslingerend speelgoed doet ook nog eens vrij weinig voor je interieur. Als het toevallig net in jouw kleurenpalet past is dat fijn, maar meestal is dat niet het geval. Trakteer zoon of dochter daarom eens op speelgoed waar jij ook graag naar kijkt.

Lees verder onder de advertentie

Zachte kleuren

Het hoeft niet moeilijk te zijn! Kies voor zachte kleuren, die zijn altijd minder opvallend dan fellere neon kleuren en daarom makkelijker matchen met de rest van het interieur. Denk aan tinten zoals lila, lichtblauw, grijs, mintgroen en natuurlijk niet te vergeten wit of beige.

Matching speelgoed

Vind je het toch nog lastig om mooi speelgoed te vinden in deze tinten? Dan mag je ook best gaan voor iets fellers, maar kijk dan wel eerst goed naar de kleuren die je al gebruikt in de inrichting. Hangt er een kleurrijk kunstwerk aan de muur? Koop dan speelgoed in de kleuren uit het schilderij. Een felgekleurde fauteuil in de woonkamer? Ga voor mooi speelgoed in die tint.

LEES OOK
Hier shop je roze fauteuils voor in de woonkamer

Lees verder onder de advertentie

Hout is je beste vriend

Hoewel je met de juiste kleuren al meer rust kunt creëren, zijn er ook materialen die een steentje bijdragen. Hout bijvoorbeeld! En lucky you: speelgoed van hout is er genoeg en bijna altijd stijlvol. Houten blokken, een treinstel of speelpoppen van hout… het staat allemaal prachtig in huis.

LEES OOK
Dit zijn de meest gebruikte houtsoorten en hun effect

Shop mooi speelgoed…

Lees verder onder de advertentie

Bron: beeld: styling Leonie Mooren, fotografie Ernie Enkelaar