Hamertje tik: 5 DIY’s voor de kinderkamer

beeld vtwonen Beeld

Handen uit de mouwen en bouwmaterialen verzamelen: deze vijf ontwerpen maak jij helemaal zelf om de kinderkamer een make-over te geven. Extra leuk als jij en dochter- of zoonlief dit samen doen natuurlijk! Al is het dan wel belangrijk om ervoor te zorgen dat minstens één van jullie handig is…

Lees verder onder de advertentie

Naar bed, naar bed…

Naar bed, naar bed… maar eerst nog wat opbergen. Knuffels en boeken kunnen mooi in het zicht aan het hoofdeinde, kleding erachter en overig los spul in de lades met deze DIY kinderbed met kast.

In de wigwam

Oef! Zo’n wigwam is superleuk, voor buiten én binnen in de kinderkamer. En helemaal als je hem zelf maakt. Je kunt de wigwam zo hoog maken als je zelf wilt. Kinderen doen niets liever dan buitenspelen, tenten bouwen en typetjes naspelen. Met een wigwam wordt indiaantje en cowboy spelen natuurlijk één groot avontuur. Een van de fijnste en makkelijkste DIY’s voor kinderkamer. Bekijk hier hoe je een wigwam kunt maken.

LEES OOK
Kinderkamer interieurtrends die van 2021 een feestje maken

Lees verder onder de advertentie

Opbergen makkelijk gemaakt

Zo’n bankje waar elk gezin op zit te wachten: een plek waar de kids een boek kunnen lezen én waar het minder esthetisch verantwoorde speelgoed in verstopt kan worden. Bovendien is dit ontwerp voorzien van een los boekenrek dat op twee manieren kan worden geplaatst: met de gleuven naar voren of naar boven. Bekijk hoe je de opbergbank zelf maakt.

DIY kinderstad

Een echte eyecatcher in de kamer van de kleine: behanghuisjes op de muur! Je maakt ze eenvoudig met vrolijk en kleurrijk behang. De huisjes zijn leuk om naar te kijken én om mee te spelen. En nog best makkelijk te maken ook.

Dag rommel

Ben je klaar met rondslingerend speelgoed? Maak je kinderen blij met een speciale speelhoek. Zij blij én jij blij, want speelgoed blijft zo in de kinderzone. Dag rommel in de woonkamer! Extra handig, in dit bureauhuisje kan ook serieus huiswerk gemaakt worden. Gezien in vtwonen doe-het-zelf aflevering 5.

Lees verder onder de advertentie

Lees ook

beeld vtwonen Beeld

diy Do it yourself: verweerde spiegel met vintage look

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

diy Meubels bouwen met betonblokken: zo doe je dat

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

diy DIY: roomdivider van latten

beeld vtwonen Beeld

diy Aan de slag met 5 kerstslingers en -hangers van koffiefilters

Lees verder onder de advertentie

Bron: beeld: vtwonen 07-2020 | Productie & styling Kim van Rossenberg, fotografie Sjoerd Eickmans