We vragen het aan… blogger REMADE with love

Nieuwsgierig naar de gezichten achter de bloggers van vtwonen? Waar ze hun inspiratie vandaan halen? En wat je nooit in hun huis zult aantreffen? We vragen onze bloggers het hemd van het lijf! Deze week in de biechtstoel: hotspotliefhebber Anne van REMADE with love. Kijk je mee? 

Liefde voor hotspots

Anne heeft een passie voor interieur en reizen. Naast alle interieurideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast, houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad?

Blogs

Anne deelt de leukste hotspots via vtwonen. Ben je bijvoorbeeld al eens gaan shoppen bij winkelcentrum Urban Shopper in Eindhoven? Dit winkelcentrum is gevestigd in een oude fabriekshal in het creatieve en culturele hart van Eindhoven: Strijp-S.

Heb je een dagje Leiden op het programma staan? Sla dan restaurant Lot & de Walvis niet over voor een heerlijke kop koffie en schuif aan voor het diner bij restaurant Waag. Veel plezier!

We want more!

Fan van deze video? Vorige week vroegen we bloggers Jessica en Fleur van PRCHTG naar hun woonzondes en hun favoriete designer. Bekijk de video hier terug.

nog meer: bloggers