Kerstshoppen bij ROBBIES Winter Wonderland in Den Bosch

Heb jij ook al zo’n zin in Kerstmis? Na een bezoekje aan de prachtige conceptstore en ontmoetingsplek ROBBIES in Den Bosch zijn bij mij de kerstkriebels toegeslagen.
remade with love robbiesremadewithlove-robbies-entree

Favoriete winterperiode

Kerst en de aanloop ernaartoe is mijn favoriete periode van de winter! Samen met familie lekker lang tafelen, met een beetje geluk wandelen en sleeën in de sneeuw, cadeautjes geven en krijgen, kerstballen, glitters en vrolijk liedjes. Ik word er erg blij van! ROBBIES in Den Bosch is nu al omgetoverd in een waar kerstwalhalla waar ik stiekem nu al een beetje kerstkriebels van heb gekregen.

remade with love robbies stellingkastremade with love robbies houtenplanken

ROBBIES

ROBBIES is een hele bijzondere conceptstore met een vloeroppervlakte van bijna 1000 m2 waar je heerlijk kunt rondneuzen, bijkletsen onder het genot van een kop koffie, ontbijten en lunchen en leuke cadeaus voor jezelf of iemand anders kunt shoppen. Deze ontmoetingsplek is gevestigd in een prachtig oud pand waar voorheen een oude bank gevestigd was en achterin de winkel vind je zelfs nog de grote oude kluis van deze bank.

remade with love robbies kerstbomen

Winter Wonderland

Twee weken geleden is deze bijzondere ontmoetingsplek omgetoverd in een Winter Wonderland waarin eigenaresse Nikki Wolfs het thema Vintage Ski heeft terug laten komen. Bij binnenkomst proef je meteen de gecreëerde sfeer van een klein Frans skigebied en als je doorloopt stuit je op vintage ski’s, sleeën en schaatsen. Daarnaast staat de winkel vol met leuke kerstspullen en kom je maar liefst 18 kerstbomen in allerlei soorten en maten tegen. Ook heeft ROBBIES in de aanloop naar Kerstmis een aantal leuke activiteiten georganiseerd. Zo kun je onder andere op diverse zaterdagen naar live-muziek met bekende kerstliedjes komen luisteren, wordt er op zondag 18 december een interactief kerstverhaal voor kinderen tot en met 12 jaar georganiseerd (start om 10.30 en 15.30 uur, aanmelden is verplicht) en kun je op zondag 27 november van de eigenaresse tafeldecoratietips krijgen (start om 14.30 en 16.30 uur).

remade with love robbies blauwe bar

Waar?

ROBBIES
Verwersstraat 33
www.robbies.nl

Ga je ook een bezoekje brengen aan het Winter Wonderland van ROBBIES? Neem dan zeker even plaats in het sfeervolle café en bestel dan zeker ook de red velvet cake, deze is echt om je vingers bij af te likken!

Over Anne van REMADE with love

Anne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen award heeft gewonnen. Naast alle interieur ideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.be/remadewithlove.

Bron: tekst & fotografie Anne Heijmans van remadewithlove.nl

nog meer: bloggers