Dag kerstversiering, hallo warme designplaid!

Heus, we genieten volop van de maand december. Hebben uitgebreid Sinterklaas gevierd en plaatsten allebei een echte kerstboom. Dit jaar hadden we zelfs allebei een kerstkrans.

Schone lei

Stiekem vinden we het allemaal best gezellig, maar je leest het misschien al wel een beetje tussen de regels door: we zijn geen groot fan van kerstdecoratie. Vandaar dat je bij ons geen DIY’s aan zult treffen. Het is dan ook geen verrassing dat wij blij zijn dat de boom het pand heeft verlaten, het nieuwe jaar is begonnen en dat we dus weer – ook interieurtechnisch gezien – met een schone lei kunnen beginnen.

Genieten van nieuwe items

Januari is bij uitstek de maand om het huis op te ruimen en gezellig knus te maken. De agenda is nog relatief leeg (maar stroomt langzaam maar zeker voller, zoals dat ieder jaar gaat) en er is dus tijd om lekker te schuiven en te genieten van nieuwe items.
Zoals de Planet lamp die sinds kort bij Jessica hangt. De lamp is opgebouwd uit ‘planeten’ die je kunt verschuiven en zo verander je de lamp elke keer van vorm én kleur – de gekleurde schijven kun je er los bij kopen.

Warme designplaid van Vitra

We verheugen ons natuurlijk al stilletjes op de lente, maar weten niet wat de wintermaanden nog voor ons in petto hebben. Misschien krijgen we nog sneeuw en kan er zelfs geschaatst worden. De warme plaids worden dan ook nog niet uit de woonkamer verbannen, ze hebben juist nog steeds een prominente plek in huis.
Je bent wel een enorme mazzelaar als je zo’n waanzinnig mooie plaid van Vitra in je kerstpakket vindt. Fleur heeft zelfs twee van die beauties en showt hier ook haar kleurrijke exemplaar ontworpen door Hella Jongerius.

Tip!

Jij bent – net als wij – vast dol op soldenjagen! Check dan vooral even de vtwonen shop, daar hebben ze nu fraaie kortingen op mooie designitems.

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.be/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers