Kerstcadeaus inpakken met groen doe je zo!

Blogger Marij wordt enorm blij van de feestdagen vol gezelligheid, versiering en cadeaus. Omdat de feestdagen steeds dichterbij komen, maakt ze van de gelegenheid gebruik. In dit blog laat ze zien hoe je met een beetje groen de mooiste kerstcadeaus inpakt.

Cadeaus inpakken met groen | DIY | vtwonen
Cadeaus inpakken met groen | DIY | vtwonen

Cadeaujacht

Misschien zijn jullie ook al druk met zoeken naar leuke cadeaus. Soms best lastig, mijn vriend en ik hebben vaak moeite om te wachten tot de kerst met het geven van cadeaus aan elkaar. Daarbij kan ik werkelijk niets verborgen houden en heeft mijn vriend altijd alles door. Toch hoop ik hem dit jaar nog te kunnen verrassen met de feestelijk verpakte, kleine cadeautjes onder de boom.

Kerstcadeaus inpakken

Het inpakken van cadeautjes is iets waar ik graag tijd aan besteed. Op mijn werkplek thuis heb ik een grote zak met cadeaupapier staan en verschillende manden en dozen zijn gevuld met lintjes, stickers en glitters. En voor het echte kerstgevoel kan je cadeaus ook inpakken met groen. Bij de bloemist of het tuincentrum vind je in deze tijd van het jaar allerlei mooie kersttakken. Je hebt vrij weinig nodig, een klein takje bij een cadeau geeft al zo’n leuk effect!

Takken in kristallen vazen

“Zet overgebleven takken in een paar kristallen glazen voor een feestelijk tafereel”

Inpakken met groen

Bij Sostrene Grene en Dille & Kamille vond ik dit jaar cadeaupapier in blauwtinten en okergeel met de mooie prints en gouden accenten. Dit in combinatie met een paar mooie linten, touw en het kerstgroen, geeft toch een prachtig plaatje? Na het inpakken had ik nog wat takjes over. Zonde om weg te gooien! Ik stak ze in een paar vintage kristallen glazen voor een feestelijk tafereel voor op tafel. Happy Holidays!

Nog meer kerst? Vindt hier alle kerstinspiratie op een rij!

My Attic

Marij Hessel heeft naast haar liefde voor vintage, DIY’s & keramiek ook een enorme voorliefde voor groen. Haar verzameling kamerplanten groeit gestaag want zij kan geen tuincentrum verlaten zonder een nieuwe plant onder haar arm. Op vtwonen.be/myattic laat Marij zien welke kanten je allemaal op kunt met groen in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos! En je hoeft echt geen groene vingers te hebben! Voor meer inspiratie kun je Marij volgen op haar blog My Attic.

nog meer: bloggers