Eva Dew: een atelier, bar en winkel onder één dak

Nieuwpoort is een hotspot rijker! Maak kennis met Eva Dew. Ambitieuze Eva startte een tijd terug met het maken van handtassen. Eerst als hobby, daarna als onderneming. Sinds 1 februari van dit jaar koppelden Eva en haar man Sebastien hier een geweldig leuke concepstore aan vast. Een winkel waar je de hipste dames- en herenkledij shopt, maar ook iets kunt drinken in een heel leuk kader!

Handtassen, van passie tot merk

Eva’s passie, handtassen, groeide uit van een droom tot een heus merk. Alle handtassen worden door Eva ontworpen en gemaakt. Exclusief en duurzaam Belgisch design op zijn best dus! Dat ambachtelijke, creatieve kantje zit ook heel duidelijk in de winkel verweven, want Eva heeft er een heel mooi atelier. Terwijl je shopt zie je haar letterlijk aan de creaties werken.

Shop & chill

Haar man Sebastien heeft op zijn beurt dan ook weer zijn plek in de winkel. Hij zorgt met zijn bar voor een beetje evenwicht in al dat vrouwelijk ondernemend geweld. Op vrijdag is de shop vaak langer open en toveren ze een lekker aperitief op tafel. Hun baseline is niet voor niks: shop, chill & come together!

De winkel bevindt zich in een leuke gallerij vlakbij zee en biedt een thuis aan een hele reeks leuke merken zoals: Alix the label, mbym, Nümph, Pan, Misa,… Geen excuses meer dus bij je volgende bezoek aan Nieuwpoort!

Praktisch

Lombardsijdestraat 3, 8620 Nieuwpoort
Open van donderdag t.e.m. maandag van 10u00 tot 18u00. Donderdag open tot 19u00 en vrijdag open tot 20u00. Woensdagmiddag geopend van 13u30 tot 18u00. Gesloten op dinsdag en woensdagvoormiddag. Tijdens de vakantie alle dagen open.

Over Eliza van Ergenstussenin.be

Eliza De Waele heeft drie grote passies: schrijven, interieur en de Belgische kust. Of nee vier, want sinds kort is ze mama geworden van Lucet. Voor vtwonen schrijft ze over woonschatten aan zee, want als local kent ze de leukste plekjes en vindt ze de mooiste schelpjes om haar huis te decoreren. Sinds maart 2012 vind je haar op haar eigen blog Ergenstussenin, waar ze alles deelt over interieur, styling en de renovatie van haar huis. Dit jaar opende Eliza conceptstore Kabine in Koksijde. Zeker een bezoekje waard!

nog meer: bloggers