De magie van minimalistische kunst aan de muur

beeld vtwonen Beeld

Kunstwerken maken een huis persoonlijk en kunnen echt een eyecatcher zijn in de ruimte. Maar kunst kan een kamer ook maken of breken. Daarom houden we graag een klein pleidooi voor de minimalistische kunst. Want ook die kan persoonlijk zijn en heeft bovendien een hoop voordelen. Lees je mee?

Lees verder onder de advertentie

Easy like sunday morning

Omdat minimalistische kunstwerken en posters meestal geen duidelijke stijl uitdragen, past het eigenlijk overal bij. Wat voor kleurenpalet of welke interieurstijl je ook hebt. Hierdoor kun je er dus eigenlijk blindelings op vertrouwen dat minimalistische kunst ook bij in jouw huis zal staan. Daarbij maakt het minimalistische karakter van het kunstwerk hem tijdloos. Ga je het interieur weer eens helemaal omgooien? Geen probleem, jouw kunst kan gewoon aan de muur blijven hangen. Andere kleur op de muur? Ook prima, want die minimalistische poster is niet al te uitgesproken en past dus ook goed bij de nieuwe verfkleur.

Een minimalistische poster aan de muur betekent ook meer ruimte en aandacht voor andere kunstwerken. Een gallery wall maken wordt nu eenmaal veel makkelijker als de kunst die je ophangt makkelijk te matchen is.

LEES OOK
Wanddecoratie op zijn best: een speelse
gallery wall

Lees verder onder de advertentie

Rust in de tent

Dat minimalisme zo populair is, is natuurlijk niet voor niets. In het drukke bestaan van de meeste mensen is het fijn om thuis een plek te creëren waarbij rust de boventoon voert. Zo ben je meteen in een relaxte mood zodra je thuiskomt. Met minimalistische kunst krijg je dat binnen no-time voor elkaar! Als het kunstwerk zelf niet al te druk is, dan zal dit invloed hebben op de rest van je interieur en daarmee ook automatisch op je gemoedstoestand.

Shop minimalistische kunst…

Lees ook

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Wooninspiratie Funda-parel: authentiek herenhuis met industrieel design in Rotterdam

beeld vtwonen Beeld

20230116 SFEER IN DE BADKAMER

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Kleur Bye bye, blue monday: zo word je blij van blauw

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

binnenkijken Kijk binnen in een vrijstaand jaren 60-huis in Heerenveen

Bron: beeld: styling Eva van de Ven, fotografie Barbara Kieboom