Van blauwe keuken tot Perzisch tapijt: 3x wonen als Adele

Adele heeft wat pittige jaren achter de rug. Ze deelt niet veel over haar privéleven, maar voor Vogue maakte ze een uitzondering. In de video wordt de Britse zangeres onder een vragenvuur genomen en ondertussen loopt ze door haar prachtige huis in Los Angeles. Het interview is natuurlijk hartstikke leuk, maar stiekem kijken wij over haar schouder mee het huis in. Van Perzische tapijten tot landelijke details. Neem een kijkje in het huis van Adele.

Traditioneel Engels

Dat de roots van Adele in Engeland liggen, is niet te missen. In het interview met Vogue zegt ze dan ook dat ze het gevoel van het Engelse platteland mee wilde nemen naar Amerika. Dat is zeker gelukt. Met een houten vloer, klassieke webbing eetkamerstoelen, een ronde eettafel en nog een ‘ouderwetse’ boekenkast heb je het idee dat je in een Brits herenhuis loopt. Een open haard mag niet missen en de grote ronde spiegel doorbreekt de rechte lijnen. ‘Ik realiseerde dat ik een echte huismus ben, ik zal mijn huis waarschijnlijk nooit verlaten als dat niet hoeft’, zegt ze terwijl ze de rondleiding in een relaxed joggingpak geeft. In zo’n sfeervol Brits huis is dat geen probleem.

LEES OOK
Haal de Parijse stijl van Emily in Paris in huis

Adele huis

Landelijk blauw

Terwijl Adele een kop Engelse thee maakt, genieten wij van het doorkijkje de keuken in. In de grote leefkeuken vind je ook weer authentieke landelijke details terug. Blauwe kasten met bronzen grepen, een wit aanrechtblad, een boeren gootsteen en een lang kookeiland met houten krukken. De open keuken loopt over in de ruime eetkamer waar de pastelblauwe bank het blauw in de keuken perfect aanvult.

LEES OOK
De landelijke woonstijl: zo pas je ‘m toe

Adele huis

Perzische tapijten

Je kunt er in het huis van Adele niet omheen: de Perzische tapijten. Bij binnenkomst van het huis zie je ze gelijk in de gang liggen. Op de trap een loper die je uitnodigt om te naar boven te gaan. De eerste verdieping houdt Adele voor zichzelf, gelijk heeft ze. Maar dat de zangeres een voorliefde heeft voor een authentieke woonstijl is zeker. De tapijten combineren perfect met vintage kasten van donker hout en op iedere kast of tafel is wel een sfeervolle schemerlamp te vinden. Het is totaalplaatje is prachtig.

Het meest dierbare item dat Adele in huis heeft? Een ingelijst stukje kauwgum van Celine Dion. Het verhaal daarachter, een inkijkje in haar persoonlijke leven én de home tour vind je in deze video.

nog meer: woonkamer