Stylist Marianne blikt terug: make-over in Veenendaal

In aflevering 3 van ‘Weer verliefd op je huis’ zagen we hoe stylist Marianne het huis van Sjoerd en Cassandra flink onder handen nam. Het grote, maar kale nieuwbouwhuis transformeerde geleidelijk in een warme en kleurrijke familiewoning. Wil je weten hoe Marianne de twee lievelingskleuren van het stel samen liet smelten tot een prachtig geheel en ben je benieuwd hoe ze de vierkante ruimte opdeelde tot twee aparte functies? Bekijk de video waarin Marianne haar keuzes toelicht.

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Lees verder onder de advertentie

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

beeld vtwonen Beeld