Stylist Fietje blikt terug: make-over in Amersfoort

beeld vtwonen Beeld

De drive-in woning van Elyna en Patrick was een grote leegte. Het huis was duidelijk meer Patrick dan Elyna: leeg en kleurloos. De bohemian stijl van Elyna zag je helemaal nergens terug. Het huis miste een ziel. Maar dat was niet het enige probleem; de woonkamer en keuken bevinden zich op twee verdiepingen. In de video legt stylist Fietje uit hoe ze deze twee ruimtes bij elkaar heeft getrokken. Benieuwd naar de andere woontips van Fietje? Bekijk dan onderstaande video.

Lees verder onder de advertentie

Dit zijn de producten die Fietje heeft gebruikt in Amersfoort.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

Lees verder onder de advertentie

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!