Nieuw: vtwonen collectie accessoires

beeld vtwonen Beeld

Yes, het nieuwe seizoen begint nu! Het huis is toe aan een opfrisser met een flinke dosis lente. Daar passen de nieuwe accessoires uit de vtwonen collectie moeiteloos bij, want ze zijn vrolijk en licht. Wij hebben alle nieuwe accessoires voor je op een rijtje gezet!

Lees verder onder de advertentie

Gevonden voorwerpen

Fotolijstjes zijn de schatbewaarders van speciale gebeurtenissen, mooie plaatjes en ook lieve takjes en blaadjes. Hou je de lijsten in dezelfde kleur, maak je verzameling dan levendiger door voor verschillende vormen te kiezen. Dubbele glazen lijstjes geven nog extra diepte ook.

beeld vtwonen Beeld

Vakantieplannen

Al is het nog niet elke dag zonnig, je hoeft maar even je oog te laten vallen op de zomerse opdruk van de kussens en het vloerkleed en je wordt vrolijk. De verstilde grijstinten brengen de zomervakantie nu al in huis, de manden zorgen voor een heerlijk zomers gevoel. Hoor je de zee al ruisen in de verte?

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Kijkmuur

Met deze hangers geef je je muur elk seizoen een nieuwe look. Mooie lapjes, prints van vakantiefoto’s, gedroogde bloemen: deze hangers kunnen alles aan. Romantisch, industrieel of basic: wat je woonstijl ook is, een glazen vaas past er altijd bij. Niet dat glas daarmee een allemansvriend is, wel een alleskunner die door zijn transparante glans alles mooier maakt.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Dagdroom

Om straks mee te nemen naar het strand of als sarong te dragen op een lazy day. Hoewel, deze plaid van dun linnen heeft zo’n fijne print dat je hem ook kunt ophangen als nonchalant schilderij. Zo’n fotoprint is toch een hartverwarmend tripje ‘down memory lane’? Al is het maar in je dromen.

beeld vtwonen Beeld

Jij mag kiezen

Zo’n wandrekje is de perfecte plek om mooie spullen in het zicht neer te zetten. Maar leg je er je lievelingsboeken in en zet je er een klokje bij, dan heb je ineens een mini-kastje aan de wand. Het zachte grijs van deze multitasker past mooi bij het lentelicht.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Opruiming!

Na een winter ‘huismussen’, kan het huis vaak wel een opruiming gebruiken. Wat gaat weg en wat mag blijven? In elk geval gaan we wat we niet kunnen missen, mooi opruimen. Want zeg nu zelf, dit zijn toch wel heel sfeervolle opbergers.

Avondlicht

Overdag komt het zonlicht weer volop in huis, ’s avonds houden we het nog een tijdje bij het sfeerlicht van kaarsen in prachtige kandelaars. Er passen wel 24 kaarsen in dit blok.

Lees verder onder de advertentie

Meer moois? Bekijk dan eens de volledige vtwonen collectie met nog meer items voor elke ruimte van het huis.

Bron: vtwonen collectie 2019 | Fotografie Sjoerd Eickmans en Sigurd Kranendonk | Styling Danielle Verheul en Kim van Rossenberg