Vergeet je kop(ie)zorgen bij Kopie Koffie in Kortrijk

Kopies laten maken of documenten laten printen, saai toch? Niet bij drukkerij én hippe koffiebar Kopie Kofie. Op een steenworp van de Veemarkt in Kortrijk vind je deze hotspot. Voor ons drie kopies in kleur én een espresso a.u.b.!

koffiebar tafel

bar

Van copycenter naar gezellige koffiebar

Na 7 jaar lang een copycenter te hebben uitgebaat, droomde Deborah van een creatiever en uitdagender project. Met die wens ontstond Kopie Koffie, dé plek waar ze met haar passie voor letterpress en papier kan experimenteren. En van al dat experimenteren krijg je natuurlijk honger en dorst, maar daar heeft Deborah ook aan gedacht: installeer je aan de lange, uitnodigende tafel en drink een kop heerlijke koffie of smul van de heerlijkste taarten.

kastje

kaartjes

Inspiratie en creatie

Dat Kopie Koffie een plek van inspiratie en creatie is, is duidelijk te merken in het interieur. De muren in het bureaugedeelte zijn behangen met trendy pegboards die dienen als basis voor het portfolio. Daar worden regelmatig nieuwe pareltjes van drukwerk aan toegevoegd: geboortekaartjes, trouwuitnodigingen, communiedrukwerk,… You name it, they make it! Moet je even wachten op je drukwerk? Kijk dan zeker eens rond en ontdek alle originele decoratiespulletjes. Verspreid doorheen de zaak vind je ook oude gietijzeren drukmachines uit de jaren 50 terug.

Praktisch

Kopie Koffie vind je op de Groeningelaan 2 in Kortrijk. Open op maandag en woensdag van 9u tot 18u, op dinsdag en donderdag van 13u tot 18u, op vrijdag van 9u tot 17u en op zaterdag van 9u tot 16u. Je kan er ook op dinsdag- en donderdagvoormiddag op afspraak langskomen.

Een weekendje Kortrijk op de planning? Aanraders voor een snel maar lekker diner in stoere setting zijn de hamburgers bij Jack. Daarna zal je ongetwijfeld genieten van een zalige nachtrust bij B&B Oyo.

Foto’s: Kopie Koffie

nog meer: