Kinder wekkerradio

Op tijd opstaan voor school, een voetbalwedstrijd of een leuk dagje uit. Er is altijd wel een reden waarom je kind vroeg uit de veren moet. Als kinderen al wat ouder zijn en kunnen klokkijken, kunnen ze heel goed zelf een wekker zetten. Het leukste is natuurlijk wel dat ze dan wakker worden gemaakt door hun favoriete muziek. Dit kan met een kinder wekkerradio. Makkelijk te bedienen, leuke vormgeving maar wel alle gemakken van een gewone wekkerradio! 
Kinder wekkerradio

Wekkerradio voor kids

Er zijn niet zo gek veel kinder wekkerradio’s te vinden op het internet. De meesten zijn gewoon standaard zwart of grijs en is niks kinderlijks aan.

Kinder wekkerradio

Een leuke wekkerradio is te koop bij De Grote Speelgoedwinkel en is van Vtech. Deze ronddraaiende wekker is een hele bijzondere. Hij heeft een radio maar ook een ingang voor de mp3-speler, je kunt er spelletjes op spelen en je eigen berichten inspreken, heeft een geheim vakje en nog veel meer mogelijkheden. Deze kinder wekkerradio is heel speciaal en vooral geschikt voor meiden vanaf vijf jaar.

Meer kinderwekkers

Wist je dat er ook speciale wekkers te koop zijn voor de allerkleinsten die nog geen klok kunnen kijken? En nog tal van andere soorten kinderwekkers. Een groot assortiment kinderwekkers vind je bij Hippe Kinderspullen.

Beeld: Redcoon

nog meer: Wooninspiratie