Interieurbloggers op Instagram: fijn om te volgen!

Het internet is een eindeloze bron van inspiratie. Foto’s bekijken, online moodboards maken of interieurinspiratie uitwisselen met andere liefhebbers. Instagram zit vol met de leukste interieurbloggers die dagelijks een dosis fijne wooninspiratie met je delen. Hier zijn een paar leuke namen waarbij je snel op ‘follow’ moet klikken.

vtwonen doe het zelf aflevering 5 seizoen 2 | styling Leonie Mooren, fotografie Barbara Kieboom | kleine woonkamer

Annegie van @annegie_

Als je van wegdromen houdt, dan zal het interieur van Annegie in de smaak vallen. Zachte aardetinten combineert ze met verschillende tinten wit, retro items, vrolijke printjes en koperen details. Alsof haar huis zó uit een magazine is komen lopen. Volgen, deze vrouw!

interieurbloggers instagram
Feed @annegie

Fleur van @studio_188

Warmte, minimalisme en kalmte zijn woorden die het account van Fleur het beste omschrijven. Haar gezellige interieur zit vol intense tinten, houten details en lekkere stofjes. Ze deelt ook kiekjes van de babykamer, die absoluut een kijkje waard is.

Fleur vtwonen
Feed @studio_188

Kelly van @keeelly91

Als je het hebt over interieurbloggers op Instagram, mag het huis van Kelly niet ontbreken. Wie van accessoires en planten houdt zit hier goed. Kelly geeft haar huis graag make-overs, waar ze de leukste blogs over schrijft. Dat ze niet alleen kan stylen maar ook een fotograaf is, komt haar werk alleen maar ten goede.

Kelly vtwonen
Feed @keeelly91

Miss White Home @misswhitehome

Als je van kraakheldere foto’s vol wittinten houdt, dan is dit Instagramaccount niet weg te denken uit je tijdlijn. De foto’s van Miss White Home zijn ruimtelijk, sfeervol en jaloersmakend mooi. Hadden we allemaal maar zo’n vlekkeloos opgeruimd huis…

vtwonen
Feed @misswhitehome

Denk jij dat je anderen kunt inspireren met jouw huis? Deel foto’s op Instagram met hashtag #vtwonenbijmijthuis zodat interieurliefhebbers je kunnen vinden. Wij zijn benieuwd!

nog meer: Wooninspiratie