De mooiste krukken & stoelen voor jouw thuisbar

Gelukkig mag je weer op een kruk in jouw favoriete café plaatsnemen, maar dat hoeft je er niet van te weerhouden om ook voor thuis een paar mooie barkrukken in te slaan. Niet alleen de bartafel is in steeds meer huizen te vinden, ook aan een kookeiland is het lekker hangen op een hoge stoel.

Mooie barkrukken shoppen

Waar o waar?

Misschien denk je geen plek voor barkrukken te hebben, omdat je simpelweg geen bar in huis hebt, maar in dat geval bewijzen we je graag het tegendeel. Wat dacht je van een aantal krukken aan het aanrecht? Hierdoor maak je het koken ook meteen een stuk gezelliger, want zo is er altijd plek voor gezelschap. Je creëert als het ware een woonkeuken met de krukken.

Ook ’s ochtends tijdens het ontbijt werkt dit zo. De één zet de koffie, de ander bladert wat door de krant aan de door jezelf gefabriceerde bar. Easy like sunday morning. Ook de hoge bartafel vraagt om een paar mooie krukken. Zo kom je wel heel dichtbij de sfeer van een gezellig café.

De juiste barkruk

Hoe kies je de juiste exemplaren? Er zijn verschillende opties. De meeste mensen gaan meteen voor een mooie set barstoelen. Maar wees niet bang om te combineren: verschillende barkrukken kunnen samen voor een mooi geheel zorgen. Let wel op dat je het niet té gek maakt: verschillende kleuren én vormen is wellicht wat teveel van het goede. Ga liever voor één kleur of één materiaalsoort en maak hiermee een mooie mix.

nog meer: Wooninspiratie