Goed voornemen: volg een creatieve workshop

beeld vtwonen Beeld

Wil je graag in een paar uurtjes iets nieuw leren in 2017? Ga dan voor een van deze vijf workshops. Van een quote borduren en een klok maken tot een workshop fotografie.

Lees verder onder de advertentie

Eigen klok maken

Wil je een uniek stuk in je interieur? Deze workshop van De Banier leert je in 2 lessen zelf een klok te maken in beton. Pluspunt is dat je deze workshop over heel Vlaanderen kan volgen. Heb je al een klok? Bij De Banier leren ze je ook een rieten lampenkap te maken of je eigen juweeltje samen te stellen.

beeld vtwonen Beeld

Kussen armbreien

Nog geen workshop gevolgd van onze vtwonen blogster Anne-Catherine? Dan is 2017 hét moment! Hou haar facebookpagina goed in de gaten en schrijf je snel in. De komende maanden leert ze je hoe je een kussen kan armbreien, hoe je een macramé plantenhanger maakt én hoe je jouw vaas omtovert met faux marmer. Locatie: regio Antwerpen.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Borduur je eigen quote

Ben je een quote op Pinterest tegengekomen die je graag wilt ophangen? Bij Atelier Veritas kan je die quote borduren op een ring. Zo heb je je levensmotto altijd bij de hand. Liever een ander workshop? Er is ruime keuze en je kan de workshops in heel Vlaanderen volgen. Willen wij wel eens doen: wandtapijtjes weven, sokken breien en onze sweater pimpen.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Creëer je eigen trouwuitnodiging

Wil jij een echt Pinterest-trouwfeest? Maak dan zelf je uitnodigingen met de workshop “Oh Someday” van Mino Paper Sweets. Zij helpt je het juiste kleurenpalet, de druktechniek en de papiersoort te kiezen. Zo ga je naar huis met de perfecte uitnodiging en wordt het een dag om nooit te vergeten. Locatie: regio Gent.

Zwart-witfotografie voor dummies

Ben je gek van monochrome beelden, maar nog een beginner in fotografie? In een aantal uren leert The Photo Academy Antwerpen je wat je nodig hebt om mooie zwart-witfoto’s te maken. Een bonus: je kan er camera’s gratis uitlenen.

Back to school met vtwonen

In september lanceerden we onze eerste Back to school-workshop ‘Maak je woonplan’ en die was een groot succes. Met videolessen leerde je in 3 weken jouw ruimte te stylen. Heb je die workshop gemist? Geen zorgen! Achter de schermen zijn we druk bezig met een nieuwe Back to school. Wil je die echt niet missen, vul dan hier je gegevens in.

Lees verder onder de advertentie

Foto 1 Veritas – 2 Anne-Catherine Gerets – 3 De Banier – 4 Mino Paper Sweets/Sylvie Bonne