Dit zijn de 10 meest populaire tapijten in de shop

Daybed van Ferm Living met leren banden(kolkenkolk.nl). Rieten mat van Nordal, Ø 150 cm (vtwonen.nl). Vloerlamp Hashira (menudesignshop.com). Bijzettafel van keramiek (boer-staphorst.nl). Betonnen kruk van FCK (serax.com). Kussens met fijne borduursels (zenzaliving.com). Linnen doek Bruges stripe (libeco.com). Grafische print -, handgemaakte vaas (2222studio.com). Houten cirkel privébezit. Beeld

Natuurlijk, een zetel is cruciaal voor elke woonkamer. Maar wat is hét item om te zorgen dat alles bij elkaar past? Juist, een tapijt. Het is de manier om te zorgen dat je één geheel in je interieur creëert. En laten wij nou nét de 10 meest populaire tapijten uit de vtwonen-shop voor je hebben verzameld.

Lees verder onder de advertentie

10. HKliving stonewashed tapijt

Stoer maar tóch trendy. Op plek 10 staat het HKliving stonewashed tapijt. Het tapijt met een verwassen effect is de ideale optie voor vintage fans.

9. Dutchbone Ragged tapijt

Spoiler alert. Dit is het enige tapijt in de populairste tapijtenlijst die donker is. Toch fijn om tussen alle tapijtenparels ook een mooi zwart tapijt te hebben. En dat dit dan een Perzisch dessin heeft, is natuurlijk dubbel zo mooi.

8. HKliving zigzag runner

Scandinavisch interieur op zijn allerbest. Het tapijt van HKliving past perfect in een woning met lichte styling.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Mix & Match: zo krijg je een mooie stijlenmix in huis

7. Momo Rugs tapijt

Op zoek naar een tapijt dat je niet snel zat wordt? Bingo! Het tapijt van Momo Rugs is door zijn beige kleur tijdloos, neutraal en valt niet té veel op. Ideaal dus voor een langere tijd.

Lees verder onder de advertentie

6. Dutchbone Bid Old Green tapijt

Dat het tapijt van Dutchbone in de top-10 staat, verbaast ons helemaal niks. Naar dit tapijt kun je blijven kijken… In alle vormen is steeds weer iets nieuws te zien. Extra leuk: waar je normaal verwacht dat het verwassen zou zijn, bevat dit tapijt juist heldere kleuren.

5. Kave Home tapijt

Niet naar het strand, dus dan maar het strand naar huis halen met het tapijt van Kave Home. Door zijn witte kringen ook nét anders dan de andere ronde tapijten in deze lijst.

Lees verder onder de advertentie

4. Esschert tuintapijt

Verrassend! Dit tapijt van Esschert is de enige in de lijst die je buiten neer kunt leggen. Want tapijten zijn heus niet alleen voor binnen geschikt, ook de tuin verdient een fijn tapijt. Daarnaast is dit tapijt ook nog eens de goedkoopste uit de top-10. Zeker een kijkje waard dus.

3. Kave Home doc tapijt

Het is wel duidelijk dat ronde tapijten anno 2021 in de smaak vallen. En hierbij nog een ronde versie in de meest populaire tapijtenlijst. Wij snappen wel waarom: een rond tapijt kan de harde lijnen van een woonkamer doorbreken. Dit natuurlijke tapijt van Kave Home staat op plek drie.

2. Moos Ezra tapijt

Nét niet de eerste plek gehaald, maar nog steeds enorm hoog geëindigd: het tapijt van Moos zit boordevol detail. Met bloemen, bijzondere vormen en patronen is dit weer een tapijt waar wij uren naar kunnen kijken.

Lees verder onder de advertentie

1. Bloomingville zeegras

Tromgeroffel… Het meest populaire tapijt uit de shop is het Bloomingville zeegras tapijt. En ja, wij begrijpen waarom. Niet te opvallend en passend in elk interieur door de kleur en ronde vorm. Of ‘ie nou zo verschilt van zijn zus op plek-3 mag je zelf beslissen.

Meest populair

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
5 redenen om te kiezen voor een rond vloerkleed

Bron: vtwonen 05-2020 | styling Marianne Luning | fotografie Stan Koolen