Geef je werkplek een ‘volwassen’ make-over met een vrijstaand bureau

Kalkverf op de muur Staal/Steel 97, 2,5 liter € 126,- (lauthentique). Behang Manila Atlas 64535, per rol 70 cm x 10,05 m € 116,- (arte-international.com). Wandlamp Hector van Dutchbone € 157,50, tafellamp van Bolia € 408,-(vtwonen.be). Zwarte tafellamp Shibui € 1258,- (leklint.dk). Bureau The Eclipse Desk, 160x80x75 cm (bxdxh) € 2095,- (menuspace.com). Ingelijste gravures van Griekse zuilen, prijs op aanvraag (prinsheerlijkantiek). Zwarte eetkamerstoel met papercord zitting vintage, per 4 € 1000,- (vintagehoarder.com). Marmeren object, prijs op aanvraag (stonedmarble.com). Suède display- bak € 50,-, suède opbergdoos, set van 3 € 127,28 (nordal.eu). Betonnen bogenobject en miniatuur wenteltrap, prijzen op aanvraag (milosmakerij). Overig privébezit. Beeld

Hoog tijd om je werkplek een make-over te geven, vind je ook niet? Om in de juiste stemming te komen tijdens je werk, is het belangrijk dat je werkplek opgeruimd is en praktisch is ingericht. Maar vergeet de look and feel van deze ruimte niet – die is namelijk minstens zo belangrijk! Om te zorgen dat je werkplek ‘volwassen’ oogt, raden we aan om een vrijstaand bureau aan te schaffen.

Lees verder onder de advertentie

Volwassen?

Wat we precies bedoelen met een ‘volwassen’ interieur? Simpel. Over een volwassen interieur is, in tegenstelling tot andere interieurs, goed nagedacht. De meubels passen vaak in één bepaalde woonstijl en er is met aandacht gekeken naar de indeling. Een volwassen werkplek is geen samengevoegde ruimte en het is geen snel in elkaar geflanst hoekje dat er rommelig en onhandig uitziet.

LEES OOK
16x praktische tips die je helpen bij het indelen van je woning

Vrijstaand is het antwoord

Wat draagt een vrijstaand bureau daar dan precies aan bij? Een bureau dat van de muur af of zelfs middenin een ruimte staat, benadrukt wat de functie van de ruimte is. Het bureau is niet zomaar in een hoek weggestopt, maar het mag er zijn – het is immers het belangrijkste onderdeel van een werkplek. Dat mag je dus ook laten zien! Met een vrijstaand bureau zorg je er in één klap voor dat het bureau de eyecatcher van de werkplek wordt. En dat is dus precies wat je wilt als je een volwassen werkplek wilt creëren!

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
De beste tips voor een goede werkplek inrichting

Win-win

Een vrijstaand bureau kies je trouwens niet alleen voor de looks. Het is namelijk ook zeker praktisch, omdat je rondom je bureau veel ruimte hebt. Combineer je bureau bijvoorbeeld met een trolley met wieltjes waar je extra papieren en andere kantoorspullen in kunt opbergen. Daarnaast ook niet geheel onbelangrijk: meer beenruimte.

Shop bureaus…

Lees verder onder de advertentie

Bron: beeld: vtwonen 1-2022 | styling Cleo Scheulderman | fotografie Jeroen van der Spek | decorbouw Milo Kol