Wasmand ideeën

Die stapels was zijn altijd een doorn in het oog. In het weekend draai je gerust drie of vier wassen om alles weg te werken. Dat klusje kunnen we helaas niet leuker maken dan het is. Maar de was verzamelen kan wel op een leukere manier; met een mooie wasmand! Hieronder vind je vast een wasmand welke in jouw huis past.

Wasmand

De leukste wasmanden

Met een mooie wasmand in de badkamer wordt het verzamelen van de was ‘ietsjepietsje’ minder erg. Het liefst een waar een deksel op zit zodat je niet steeds geconfronteerd wordt met die hoge stapel. De metalen wasmanden van Brabantia zijn bijvoorbeeld erg mooi. Strak en functioneel. Zo wordt de vuile was stijlvol opgeborgen. De wasmand is verkrijgbaar in meerdere formaten en kleuren.

In onze shop vind je ook allerlei wasmanden. De wasmand van House Doctor is erg hip om te zien. Voornamelijk door de stoere kleur en het grof geweven katoen. Deze wasmand is geschikt voor droge ruimtes in je huis, zoals de slaapkamer. Liever een opvallend kleurtje in de slaap- of badkamer? Dan is de handige Brabantia wastas een leuk alternatief. Wat dacht je van citroengeel of Caribbean Blue.

Wasmand maken

Het vervelendste aan wassen is de vuile was sorteren op wit en bont. Je bent al een kwartier aan het sorteren voordat je het in de wasmachine hebt zitten. Twee verschillende wasmanden, één voor wit en één voor bont, is de oplossing. En je maakt ze gewoon helemaal zelf. Van het frame van een wandmodel wasmand en stoere wafelstof. Bekijk de hele zelfmaker wasmand maken voor het stappenplan.

En waarom neem je de wasmand niet in de letterlijke zin van het woord. Een mand met was. Bij ariadne at Home bekleedden ze een mooie mand met kanten stof. En klaar is je wasmand.

Maak zelf waszakjes

Als je vriend, man of kinderen nou netjes alle vuile sokken en ondergoed in de wasmand deponeerden, dan was er niet echt een probleem geweest. Maar negen van de tien keer moet je de hoeken van de slaap-/badkamer aflopen en onder het bed kijken of daar nog verdwaalde sokken liggen. Maak daarom voor iedereen een gepersonaliseerd waszakje. Hang ze aan de deur en laat ze daar al hun was instoppen. Scheelt jou weer verzameltijd!

nog meer: Wasruimte