Happy summer met het splinternieuwe vtwonen zomerboek

beeld vtwonen Beeld

De zomer is in volle gang. Tijd om er eens goed voor te gaan zitten en iets leuks te lezen of de avontuurlijke schoenen aan te trekken en op excursie te gaan. Wat de plannen ook zijn, in het vtwonen zomerboek vind je alle inspiratie voor een heerlijke zomer. Koop ‘m voor € 8,99 in de winkel. Nieuwsgierig? Neem hieronder alvast een kijkje:

Lees verder onder de advertentie

vtwonen zomerboek

Nooit eerder maakte vtwonen een zomerboek. Meestal gaan we in de zomer op ontdekkingsreis en laten we ons huis even voor wat het is. Dit jaar is de situatie anders en (her)ontdekken we onze woonomgeving. En wat zich in en om het huis afspeelt, dáár weten wij wel raad mee! Het vtwonen zomerboek staat boordevol zomerse stylinginspiratie en unieke to-do’s zodat jij je deze zomer geen minuut hoeft te vervelen. Chef tekst Barbara Natzijl spit het zomerboek door in haar strandhuisje (bewonder het op p. 34!) en doet bakken met inspiratie op. Barbara: ‘Voor één van de producties hebben we met zes smaakmakers gekletst die heerlijke zomerse kiekjes delen op Instagram. Erg leuk om te lezen hoe zij deze zomer op originele manieren van hun vakantie genieten. Ook alle droomvakantieadressen die in het nummer staan zijn fijn om te hebben. Mooie logeeradresjes kun je nooit genoeg hebben. En de prachtige kunstposters, daar ben ik superblij mee. Die gaan mijn muren een stuk zonniger maken!’

Dit kun je verwachten

  • Nederlandse getaways: vier de zomer dicht bij huis
  • De leukste gadgets en recepten om je hoofd koel te houden
  • Styling: zo creëer je een glamping at home
  • Mini-workshop: maak de meest zomerse foto’s
  • 8x DIY: van luie strandstoel tot servies
  • Cadeaus: vrolijke posters, slingers, ansichtkaarten, flessenhangers en meer!
Lees verder onder de advertentie

Nog geen abonnee?

Bekijk hier of er een leuke aanbieding voor jou bij zit en wellicht valt binnenkort jouw eerste abonnee-nummer op de deurmat! Wij waarderen onze abonnees en daarom maak je elke 4 weken niet alleen kans op een fijn wooncadeau. Je geniet als abonnee ook van extra korting op andere abonnementen van DPG Media en van korting op de vtwonen bookazines, zoals de vtwonen styling guide en het vtwonen posterboek.

Meer weten over de abonneevoordelen? Bekijk ze hier.