Exclusief voor abonnees van vtwonen

beeld vtwonen Beeld abonneecadeau 9-2022
Beeld abonneecadeau 9-2022

Wat leuk dat je geabonneerd bent op vtwonen. Welkom! Abonnee zijn van vtwonen heeft heel veel voordelen. Een bedankje van ons, om te zeggen hoe blij we zijn met al onze fans.

Lees verder onder de advertentie

Voordelen als je abonnee bent:

We hopen je elke maand te inspireren met het laatste nieuws op trend- en lifestylegebied, handig tips & tricks en haalbare zelfmaakideeën van de vtwonen stylisten. Als abonnee:

  • ontvang je vtwonen voordat ‘ie in de winkel ligt! Op zaterdagochtend, zo kun je het hele weekend heerlijk op de bank ploffen met het nieuwste nummer.
  • ben je gemiddeld 10% goedkoper uit dan in de winkel
  • ontvang je een cadeautje. Ieder jaar kun je een leuk cadeautje ophalen op de vtwonen & design beurs in Amsterdam

Of dat alles is? Nee, natuurlijk niet. Elke maand maken we een willekeurige abonnee blij met een cadeau uit de rubriek ‘vtwonen loves…’ Of je gewonnen hebt vind je elke maand hier terug.

Lees verder onder de advertentie

Abonneecadeau

Wij zijn blij met jou! Daarom trakteren we je graag op leuke extra’s. Deze keer geven we een trouwe abonnee het boek Weekenden in het Groen t.w.v. €23,50 cadeau. Veel plezier ermee!

De winnende abonnee van deze editie komt uit:

  • Borgerhout
Lees verder onder de advertentie

Het cadeau ontvang je thuis. Niet gewonnen? Elke 4 weken maak je opnieuw kans op de leukste cadeaus voor trouwe abonnees. Denk aan: interieurboeken, posters, plaids, tassen, kussens en meer wooncadeaus! De winnaars worden bekend gemaakt in vtwonen’s abonneepagina en op de abonneevoordelenpagina.

Nog geen abonnee?

Wil je graag een abonnement nemen? Dat kan hier!