Dit zijn de tv-partners van ‘Vraag het vtwonen’

In de online videoreeks ‘Vraag het vtwonen’ beantwoordt styliste Anne-Catherine Gerets acht woonvragen die op onze lippen branden. Dat doet ze in haar eigen vrolijke stijl, maar ook met veel knappe voorbeelden en illustraties. Iets wat niet mogelijk zou zijn zonder de hulp van onze sponsors: COREtec®, Levis, èggo en Meubelen Verberckmoes. We stellen je graag aan hen voor!

COREtec®

Bij COREtec® vind je zeker en vast een vloer die bij jou en jouw persoonlijkheid past.  De stijlvolle, sterke vloeren werden ontworpen voor het échte gezinsleven met kinderen en huisdieren. Daarnaast zijn ze 100% watervast, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te installeren op bestaande vloeren. Laat je inspireren door hun collecties met de authentieke schoonheid en uitstraling van echt hout, echte steen en keramische vloeren.

Levis

Als er iemand iets van verf gesnopen heeft, is het Levis wel. De marktleider op vlak van verf en coating bestaat al sinds 1831 en levert pure kwaliteit. Jaar na jaar komt Levis met nieuwe sfeervolle kleuren die je woonst al na één schildersessie een compleet nieuwe identiteit geven.

èggo

Frisse en kleurrijke showrooms, toegankelijke ontwerpen, ergonomie en vormgeving die het gebruiksgemak verhogen, maar bovenal een onafgebroken persoonlijke begeleiding. Dat zijn ongetwijfeld de redenen voor het succes van de èggo-keukens.

Meubelen Verberckmoes

Meubelen Verberckmoes is een echt familiebedrijf, en dat voel je. De persoonlijke aanpak en de focus op inspiratie, advies en beleving is altijd gebleven, ondanks de groei van het bedrijf. Voor een gezellige en stijlvolle thuis of interieuradvies ben je bij Meubelen Verberckmoes aan het juiste adres.

nog meer: vraag het vtwonen