Back to Nature: de natuur als basis van je interieur

In de rush van alledag, vergeten we nog te vaak om even die spreekwoordelijke pauzeknop in te duwen, het hoofd leeg te maken en terug te keren naar de essentie. Herbronnen kan nochtans zo’n deugd doen! Heel wat mensen komen pas echt tot rust in de natuur, dus waarom zouden we die niet in huis halen? Voel jij je aangesproken? Ontdek hier alles over deze Back to Nature-woontrend.

In samenwerking met Meubelen Verberckmoes

Back to basics, back to nature

Wie innerlijke rust opzoekt, kan dat pas echt in een omgeving die zelf ook sereen is. Hou de basis daarom neutraal. Kies voor subtiele grijze, beige of witte tinten en contrasteer met donkere, aardse tonen. Echt natuurlijk wordt het pas wanneer je kiest voor leem aan de wanden of het plafond. Hou dit natuurlijke kleurenpalet ook aan in de meubels en accessoires voor een rustgevend resultaat. 

“Kies materialen

zorgvuldig uit”

Ongerepte onschuld

Kies de materialen van je meubels en accessoires zorgvuldig uit. Natuurlijke, pure materialen zorgen voor de nodige textuur in een eerder effen omgeving. Denk aan verschillende types hout maar ook rotan, jute en grassoorten. Een roomdivider met webbing, een bijzettafel uit eik, of enkele rieten manden, … Keuze te over voor wie ervoor openstaat!  

Klaar om back to nature te gaan?

Ga zelf ontdekken of zo’n natuurlijk interieur bij je past in de Back to Nature-inspiratiebox bij Meubelen Verberckmoes. Must-have item gespot? De productinfo hiervan vind je terug in het productoverzicht van deze box. Kun je hulp gebruiken bij het schikken van die woonitems bij je thuis? Leer dan hier indelen met onze tips!

Is een natuurlijk interieur niet jouw ding? Vind de woonstijl die wel bij je past.

nog meer: vraag het vtwonen