De winnaar van de voorjaarshuisactie 2019 is...

Wat was het een feest om jullie voorjaarshuizen te mogen ontvangen én te bekijken. Ook op de redactie hebben we aan de hand van al jullie voorjaarshuisborden ons eigen verlanglijstje bijgeschaafd. En daar willen we jullie enorm voor bedanken! Maar zoals altijd kan er maar één de grote winnaar zijn. En dat is…. tromgeroffel: Zizi van de Sanden!

Dit vond de jury

Stylist Liza Wassenaar: ‘Wat een stijlvol en kleurrijk moodboard voor dit voorjaarshuis! Zizi houdt duidelijk van roze, geel, blauw en een toefje groen en dat vinden wij ook heel mooi. Des te leuker dat ze voor de kinderkamer alles zwart-wit houdt, heerlijk eigenzinnig. De moodboards voor de verschillende ruimtes in huis sluiten perfect op elkaar aan, net als de producten die veelal stoer, zonder poespas en eenvoudig van vorm zijn. Ze kiest voor een mix van design, wat grafische prints én een enkel stuk met humor, zoals de olifantenlamp. We gaan er samen met Zizi een bijzonder voorjaarshuis van maken!’

Jullie voorjaarshuisfavorieten

Honderdduizenden producten hebben jullie gepind op alle voorjaarshuisborden op Pinterest. Van beddengoed tot spiegels, zetels en wandlampen; we hebben zoveel mooie producten voorbij zien komen. Nieuwsgierig naar jullie favorieten? Shop ze hier! Dit zijn enkele favorieten van Zizi:

Bekijk hier het hele voorjaarshuisbord van Zizi!

Niet gewonnen?

Niet gewonnen, maar wel meegedaan met de vtwonen voorjaarshuisactie 2019? In je mailbox vind je nog een klein cadeautje. We hopen dat je veel inspiratie hebt opgedaan! Shop hier alle voorjaarshuisfavorieten.

Producten uit dit artikel

Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Elise Biebaut op 17 mei 2019 om 01:32

Ik heb meegedaan aan de actie, maar heb nooit een bevestigingsmail gehad. Nu zie ik ook dat ik de mail niet gehad heb met het 'kleine' cadeautje (of moeten die nog verstuurd worden?). Echt heel jammer als mijn deelname niet geregistreerd is geweest. Ik heb nochtans alles gedaan zoals het beschreven stond in het wedstrijdreglement.

>

lienvdsande op 17 mei 2019 om 08:25

Hi Elise,

Jammer dat je niet gewonnen hebt! Alle deelnemers die onderaan het deelnemingsformulier akkoord hebben gegeven dat vtwonen hen terug mag contacteren, kregen gisteren een mail met een kortingscode voor de vtwonen-shop. Check voor de zekerheid ook je spam!

Groetjes,
vtwonen

>

Joke Hanser op 16 mei 2019 om 22:01

Beste, niet gewonnen spijtig genoeg, maar ik heb ook geen mailtje ontvangen. Klopt dat?

>

lienvdsande op 17 mei 2019 om 08:24

Hi Joke,

Jammer dat je niet gewonnen hebt! Alle deelnemers die onderaan het deelnemingsformulier akkoord hebben gegeven dat vtwonen hen terug mag contacteren, kregen gisteren een mail met een kortingscode voor de vtwonen-shop. Check voor de zekerheid ook je spam!

Groetjes,
vtwonen

Shop suggesties

Inspiratie suggesties