Jouw voorjaarshuis is romantisch

Je houdt van sierlijke, ronde vormen en zachte materialen. Door het gebruik van klassieke elementen maak je jouw romantische voorjaarshuis uniek. Pasteltinten, bloemenprints, linnen en hout lenen zich goed voor deze stijl. 

romantische roze slaapkamer

Romantische sferen

Beige, roze, wit en grijs zijn dé kleuren voor een romantische look in huis. Deze zachte kleuren geven het interieur een rustige uitstraling. Niet alleen kleur, maar ook materialen zijn belangrijk voor een complete look. Maak gebruik van warme vachten, de stof linnen en het materiaal hout. Hierdoor krijgt je huis een subtiel en sfeervol tintje. Ook leuk om mee te combineren: sierlijke prints of bloemen!

Ken je deze merken al?

Het is de kunst om de juiste items te kiezen én met elkaar te combineren. Deze merken sluiten aan bij jouw romantische voorjaarshuis. Wij hebben ook al zes favoriete items voor je geselecteerd.

romantische stijl

Binnenkijken

Kijk af bij anderen en laat je inspireren. Slimme en praktische oplossingen, kleurrijke keuzes en smaakvolle stylingideeën; de vtwonen binnenkijkers staan bol van inspiratie. Deze huizen sluiten aan bij jouw voorjaarshuis:

Romantische stylingideeën

romantische zithoek grijs

romantische slaapkamer

nog meer: voorjaarshuis