En de winnaar van de voorjaarshuisactie 2021 is…

We hebben een winnaar! Allereerst willen we iedereen die de quiz heeft gedaan bedanken. We werden ontzettend blij van jullie positieve reacties. Het liefst zouden we jullie allemaal laten winnen, maar helaas kan er maar één de winnaar van de voorjaarshuisactie 2021 zijn. Dit jaar is dat Mirjam uit Ter Aar.

Een dikke 10

Uit alle deelnames rolde uiteindelijk één gelukkige winnaar: Mirjam uit Ter Aar. Hoofdredacteur Nicolette Fox: ‘Wat een geluksvogel, die Mirjam! Er waren maar weinig mensen die álle vragen goed hadden. De combinatie van haar droomhuis en lievelingsstyling van Liza belooft ook veel goeds: kleurrijk en vol dessins naast neutraal en basic. Ik ben erg benieuwd hoe dat gaat samenkomen. Het wordt een leuke taak voor Liza om dit met haar te gaan realiseren! Ik wens Mirjam veel geluk met deze prachtige prijs.’

Dolenthousiast

Mirjam had per ongeluk een verkeerd telefoonnummer achtergelaten, waardoor Nicolette haar bijna niet had kunnen bereiken. Toen de twee elkaar toch te pakken kregen, spatte de blijdschap ervan af. Mirjam vertelt: ‘Het advies van Liza alleen al is een cadeautje! Dat ik er ook mooie spullen bij mag shoppen maakt het al helemaal geweldig. Door Corona ben ik mijn baan verloren. Al die extra vrije tijd heb ik gestoken in het opnieuw stylen van het huis. De kinderkamers en onze slaapkamer heb ik aangepakt, maar de woonkamer, daar kon ik maar geen knopen over doorhakken. Dus Liza komt als geroepen.’ En vond ze de quiz moeilijk? Mirjam: ‘Nee! Ik had er plezier in en was me er niet eens bewust van dat ik met een quiz bezig was.’

En nu?

Houd onze social media-kanalen in de gaten, want binnenkort gaat stylist Liza Wassenaar langs bij onze winnaar. Samen gaan ze een voorjaarshuis bij elkaar shoppen aan de hand van de gekozen items van Mirjam en het stylingadvies van Liza. We gaan dit proces via onze social-mediakanalen delen, zodat jullie mee kunnen genieten – en misschien wat kunnen leren van de inrichttips van Liza.

Allemaal winnaars

Omdat we elke deelname waarderen, winnen alle deelnemers toch een beetje: jullie krijgen 10% korting in onze shop. De unieke kortingscode vind je in je e-mail inbox.

Kijk hier binnen bij de winnaars van het voorjaarshuis in 2020!

nog meer: voorjaarshuis